Testovací jízdy v nové přilbě

Jakou službu Ti nabízíme?

U nás v kamenné prodejně v Kutné Hoře si můžeš přilbu před koupí půjčit a projet se v ní na tvém biku.

Podmínky:

- k testovacím jízdám půjčujeme přilby v hodnotě (prodejní ceně) nad 5000,-Kč
- před půjčením se skládá kauce v hotovosti, která činí prodejní cenu helmy
- z hygienických důvodů je nutné mít k testovací jízdě pod helmu kuklu (můžeš zakoupit u nás v obchodě); kukla musí být suchá a čistá !!!
- zapůjčení helmy je časově omezeno na 20minut
- po testovací jízdě vrátí zákazník nepoškozenou helmu a bude mu vrácena zaplacená kauce snížená o poplatek 300,-Kč; na tento poplatek bude zákazníkovi vystaven řádný daňový doklad; tento poplatek bude zákazníkovi odečten při následném zakoupení nové přilby (a to i jiného než  testovaného modelu)
- pokud vrátí zákazník helmu jakkoliv poškozenou:

Poškození:

- pokud dojde při testovací jízdě k poškození helmy, které se dá opravit, bude zákazníkovi vrácena zaplacená kauce po odečtení nákladů nutných pro opravu přilby
- pokud dojde při testovací jízdě k poškození helmy, které se nedá opravit, nebo bude helma poškozena pádem, nebude zaplacená kauce vrácena a zákazníkovi bude vystaven doklad o zakoupení přilby

Důležité upozornění:

Upozorňujeme zákazníky, kteří přijdou k nám do obchodu s jasnou otázkou, že si chtějí koupit na internetu (nikoliv přes náš eshop) určitou věc ( přilbu, bundu atd. ),  a potřebují si u nás jen vyzkoušet velikost daného výrobku, že jim bude účtován poplatek za tuto službu v částce 200,-Kč za vyzkoušení.  Na tento poplatek jim bude vystaven řádný daňový doklad. V případě, že si tento zákazník posléze u nás daný výrobek zakoupí, bude mu částka odečtena z celkové ceny.