Kolenní chrániče 4SR s nejvyšší certifikací

Existuje mnoho výrobců motocyklových jeansů. Většina používá jako materiál Denim vyztužený na exponovaných místech kevlarovou tkaninou. Některé z nich jsou doplněny volně vloženými kolenními chrániči různých kvalit. Problém volně vložených chráničů je ten, že chránič pevně neobepíná koleno a při pádu snadno dojde k odhalení exponovaného místa. 4SR nabízí řešení...

4sr-cool-black-patentovany-system-4srkevlarove_jeans

Kevlarové jeans s patentovaným systémem chráničů.

Nejbezpečnější kevlarové jeans na trhu

4SR motocyklové jeansy jako nejbezpečnější kevlarové jeansy na trhu mají uvnitř všitou patentovanou kapsu, která pevně drží kolenní chránič ve správné poloze i po nasednutí na motorku. Že to je samozřejmé? Podívejte se na video! Tento systém nenabízí žádný jiný výrobce.


Studie australského Úřadu pro bezpečnost silniční dopravy prokázala, že v 81% pádu z motocyklu dochází k poranění kolene a holeně. Jsou tvoje jeans vybaveny kvalitními chrániči, které kryjí alespoň koleno? 4SR má v elastických kapsách špičkové chrániče Safe Tech, které splňují nejvyšší certifikační normu EN 1621-1:2012 LEVEL 2, T+ i T- a kryjí nejen koleno, ale i holeň. Ty jsou, pomocí suchých zipů, výškově polohovatelné. Díky vnitřním flexibilním kapsám zůstávají Jeans 4SR pohodlně široké a přitom chrániče pevně přiléhají k nohám. Tento systém nenabízí žádný jiný výrobce. Kup si i ty chytřejší jeansy - 4SR jsou jiné, jediné a jedinečné ... a vlastně jediné svého druhu.

Jeansům samozřejmě nechybí vyztužení kevlarovou tkaninou a pro větší ochranu kyčlí jsou v nich vloženy paměťové chrániče z materiálu Viscofoam, které pomáhají ztlumit náraz do těchto partií. Jeans 4SR splňují nejvíce bezpečnostních kritérií pro použití na motocyklu. Tím jsou jedinečné.

4sr-tabulka-level-2-chranice-kevlar-jeans