Eshop funguje 24hod denně, 7 dní v týdnu! Pro výdej balíků PPL Parcelshop a pro výdej objednávek přes eshop MÁME OTEVŘENO Po-Pá 9,30-12 a 13,30-17,30hod !

Hodnocení obchodu

5,0 170 hodnocení
5
165x
4
5x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie Š. | 12.4.2021
Spokojenost, určitě se sem vrátím.Díky.
M Avatar autora Martin H | 8.4.2021
Nakupoval jsem zde poprvé a už teď vím, že se sem rád vrátím. I v této době byl přístup majitele více než 100% a pomocí emailu a telefonu mi poradil a pomohl s výběrem. Mockrát díky a budu se těšit na další nákup. Ať se vám daří Martin z Bolky ;)
KJ Avatar autora Květoslav Jambor | 7.4.2021
Jako vždy perfektní.
S Avatar autora Skoupá | 30.3.2021
Rychlé dodání, super kousky, doporučuji !
I Avatar autora Igor | 29.3.2021
Velká spokojenost, vřele doporučuji!
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 29.3.2021
Díky moc
V Avatar autora Vratislav | 25.3.2021
Super přístup od majitele. Pán je člověk na svém místě. Výborná komunikace, skvěle poradí. Je vidět, že tomu opravdu rozumí. Určitě doporučuji!!
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 25.3.2021
Díky za hodnocení :)
DJ Avatar autora David Jirouš | 23.3.2021
Velká spokojenost, super komunikace, vřele doporučuji
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 24.3.2021
Moc děkujeme Davide :)
J Avatar autora Jana | 23.3.2021
Velká spokojenost, rychlé vyřízení objednávky, Neseděla velikost - perfektní komunikace a okamžitá výměna. 100% doporučuji, nemají chybu
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 24.3.2021
Díky moc za pěknou recenzi a objednávku :)
E Avatar autora Erik | 23.3.2021
Super obchod, perfektní komunikace, okamžité vyřízení objednávky. Všem doporučuji. Je vidět motorkáře :) :) :) :)
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 24.3.2021
Moc děkujeme za racenzi. JOMAXÁCI
J Avatar autora Jarda | 23.3.2021
Perfektní spolupráce. Velice přehledný e-shop a následné bezproblémové vyzvednutí. Můžu jenom doporučit.
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 24.3.2021
Také děkujeme za spolupráci :)
A Avatar autora Aleš | 22.3.2021
Spokojenost maximální. Ochotný a zkušený prodejce, co poradí.
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 22.3.2021
Díky u nás je vše na MAX
P Avatar autora Patrik | 22.3.2021
Dobrá komunikácia a rýchle vybavenie objednávky.
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 22.3.2021
Díky moc, přejeme fajn motosezonu. JOMAXÁCI
M Avatar autora Míša | 19.3.2021
Téměř pár minut po odeslání objednávky. Zvonil telefon a řešili jsme její upřesnění. Zboží přišlo velmi brzy. Všem moc doporučuji nákup zde,protoze podle komunikace, Marťase práce baví. Má přehled o věcech které prodává a poradí s čím je třeba. Za mě oba palce hore.
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 22.3.2021
Díky za pěknou recenzi, ať přilba dobře slouží :)
V Avatar autora Večerka J.. | 17.3.2021
Dobrá cena,rychlé jednání-mohu jen doporučit.
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 22.3.2021
Díky :)
M Avatar autora Milan | 12.3.2021
Velmi cením přístup, ochotu a skvělou komunikaci. Děkuji za objednávku. :)
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 12.3.2021
Díky Milane za hodnocení, Jomaxáci :)
Avatar autora | 11.3.2021
+ velmi rychlé vyřízení objednávky,super

velmi doporučuji tento obchod, je vidět ,že to jsou motorkáři
Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Díky za recenzi a fajn sezonu, Jomaxáci :)
Avatar autora | 11.3.2021
+ Rychlé dodání
+ Bezproblémové vrácení zboží i peněz

Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Děkujeme za hodnocení, Jomaxáci :)
Avatar autora | 10.3.2021
+ velice dobrá a vstřícná komunikace

Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Moc děkujeme za recenzi, Jomaxáci :)
Avatar autora | 10.3.2021
+ Vše v naprostém pořádku
+ rychlost doručení
+ telefonická konzultace
- žádnou jsem nenašel

Avatar autora (Administrátor) 13.4.2021
Jsme rádi, že jste spokojený. Děkujeme za hodnocení, Jomaxáci :)
P Avatar autora Petr | 9.3.2021
Skvělý přístup , ochota, komunikace. Všem doporučuji.
M Avatar autora MOTOJOMAX,s.r.o. (Administrátor) 12.3.2021
Díky za hodnocení. Jomaxáci