Už 17 let oblékáme motorkáře :) :) NYNÍ SLEVY až 71% - hledej ve výprodeji !!!

Hodnocení obchodu

4,9 52 hodnocení
Přidat hodnocení
5
49x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.8.2019
promptní vyřízení objednávky, ochota, vstřícnost
Avatar autora | 19.6.2019
naprosta ochota ,vstricnost
Avatar autora | 22.5.2019
+ Příkladný přístup

Avatar autora | 12.3.2019
+ Rychlost a spolehlivost

Avatar autora | 4.3.2019
+ osobní odběr, dobré ceny
+ ochotný a vstřícný prodejce

Avatar autora | 1.2.2019
rychlé odeslání
Avatar autora | 26.12.2018
Výborný obchod a přístup prodejce, doporučuji!
Avatar autora | 19.11.2018
+ rychlá dodací lhůta
+ perfektní komunikace
+ kvalitní zboží
+ hezky zabaleno

Avatar autora | 10.11.2018
+ Skvělé a vstřícné jednání,rychlé dodání,celkově velmi kvalitni zboží...

Avatar autora | 25.9.2018
+ dobrý výběr zboží
+ zajímavé ceny
+ zboží odesílají obratem

Velmi dobrý obchod, vše proběhlo rychle a v pořádku. Doporučuji.
Avatar autora | 4.6.2018
+ Velká ochota a vstřícnost, na základě telefonátu a doporučení změněna velikost, která mi vyhovovala.

Je málo obchodů, kde Vám opravdu poradí, toto je jeden z nich :-).
Avatar autora | 23.5.2018
+ Super zbozi i pouzite materialy,velmi ochotna a prijemna obsluha..Nakupuji tam cca trikrat rocne a vse na jednicku...

Avatar autora | 18.4.2018
+ Rychlost

Avatar autora | 25.3.2018
Vše proběhlo v pořádku .
Avatar autora | 9.3.2018
+ Rychlost
- Neznám

Avatar autora | 20.2.2018
Obchod mi kontaktoval a poradil se správnou velikostí dle mého požadavku. Dle tabulky velikostí se nelze správně orientovat.
Avatar autora | 9.10.2017
I kdyz jsem bohužel musel zboží vyměnit za větší velikost, tak se obchodník bez mrknuti oka ochotně postaral aby bylo vse jak ma byt. Vic takových slušných lidi. Muzu jen doporučit
Avatar autora 18.9.2019
Děkujeme, ať Vám bunda dobře slouží :) team Motojomax
Avatar autora | 15.8.2017
+ Zboží mají skladem

Vše proběhlo rychle, zboží v pořádku. Výborná mailová komunikace před odesláním zboží.
Avatar autora | 28.6.2017
V této velikosti nebyla ani u výrobce
Avatar autora | 21.6.2017
+ Úžasný přístup k zákazníkovi!

Maximálně doporučuji, snaží se ve všem vyjít vstříc.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 52

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde