V čem jezdit v létě na motorce?

Letní moto oblečení, aneb jak pohodlně přežít vedra na motorce :)

Zajímavé téma, které bohužel plno lidí podceňuje. Proto vidíme na motorkách v horkých letních měsících borce v kraťasech, tílku a v žabkách a samozřejmě bez rukavic. Přátelé, tak takhle fakt neriskujte, párkrát jsem již na motorce spadnul a nebýt oblečený, špatně by to dopadlo. Zároveň bych vám nepřál jízdu ve vlastní šťávě v koženém oblečení nebo v kombinéze, za to utrpení to nestojí. Kdo už takový zážitek měl, dá mi za pravdu. Cestování na motorce si díky dnešním technologiím můžete parádně užít, stačí zvolit správný materiál. Teplo vám ale bude téměř vždycky, teda pokud chcete jezdit bezpečně a netoužíte po novém tetování...

úrazy

Takhle v lepším případě dopadají motorkáři, kteří doma zapomněli výbavu. Jeli jenom kousek, navíc trasu co jezdí každý den, takže co by se mohlo stát...

...takže, teď ti představíme věci na motorku, ve kterých se dá jezdit v horku a přitom relativně bezpečně...

Pánské letní kalhoty na motorku

Nejrozšířenější pánské kalhoty jsou kevlarové Jeansy. U nás koupíš TOP produkt od českého výrobce 4SR, který je ve třech barevných variantách a navíc i pro dlouhány varianta s delšími nohavicemi. Mají patentovaný systém uchycení kolenních chráničů, který má nejvyšší homologaci Level2 + paměťové kyčelní chrániče. Jeansy jsou navíc vyrobeny z extrémně elastického materiálu, který tě neomezuje v pohybu a ještě jsou podšity špičkovou kevlarovou tkaninou, která je výborná proti oděru a taky spáleninám, když náhodou pojedeš po pr....

kevlarove_jeans_4SR

Nejbezpečnější kevlarové jeans na trhu od české značky 4SR.

Dámské kalhoty na motorku

Pro holky máme naopak výborně šité kevlarové jeansy. Chrániče v kolenou jsou Level2 a dají se lehce v kolenní kapse nastavit na správnou polohu. Střihově se budou holkám líbit, mají vysoký sed, takže dobře chrání ledviny, a navíc jsou opravdu příjemně elastické a pěkně sedí na těle a ani nikde za jízdy nevlají. Nebo textilní kalhoty vhodné pro jakékoliv počasí, u kterých vyndáš teplou vložku, otevřeš ventilace a máš z nich taky kalhoty na léto.

Dámské moto bundy

Co se týká bund, tak většina z nich má princesový střih, díky kterému výborně sedí a navíc perfektně zvýrazní ženské křivky.

Pánské moto bundy

No a co pro chlapy? Většina textilních bund má v sobě odepínací vložku proti dešti a chladu, takže ji vlastně můžeš používat celoročně! Nebo můžeš mít i bundu bez teplé vložky a celou perforovanou, což ve velkých vedrech fakt oceníš.

bundy_skutr

Textilní bundy s odepínací teplou vložkou a ventilací

bunda_oxford_arizona_leto

Textilní bunda pro horké letní dny Arizona

Funkční prádlo pro maximální komfort při jízdě

Funkční spodní prádlo bylo navrženo pro maximální pohodlí a komfort i při těch nejnáročnějších podmínkách. Je skvěle elastické a příjemné na tělo, takže ho snesou opravdu i lidičky, co nemají rádi věci moc upnuté na tělo.  Použitý materiál má vynikající vlastnosti na odvod potu z pokožky a udržuje ji v maximální možné míře v suchu i pohodlí. Perfektně reguluje tvoji teplotu v horkém počasí.

Prodyšné rukavice

Na ruce doporučujeme u nás naprosto nejprodávanější rukavice, které mají koženou dlaň a chrániče kloubů, odvětrání a úpravu prstu pro ovládání telefonu. Další výborné rukavice do tepla a především na cestovní motorky jsou lehké letní rukavice. Jsou pevné na ruce, ale příjemně profouknou. Naprosté stylovky jsou od 4SR kožené rukavice z kozinky MONSTER ve dvou barevných variantách černé a hnědé s chrániči kloubů. Máme je v pánském i dámském provedení.

letní_rukavice_na_moto

Nezapomeň si dobře chránit ruce - rukavice patří do základní motorkářské výbavy. 

Boty na moto i na pohodlné chození

Poslední položkou jsou boty. Za nás ti můžeme doporučit kotníkové boty od Francouského IXONu BULL WP, na kterých je skvělý, že nemají tkaničky, ale mají lanko a utahují se a povolují kolečkem. Mají moc pěkný design a vysokou kvalitu zpracování (aktuálně je používáme a dá se v nich i dobře chodit). Další skvělé kotníkové boty jsou od Italské Formy s názvem Swift Dry a to jsou opravdu stylové bačkůrky (u nás jedny z nejprodávanějších bot).

boty na skútr

Kotníkové boty - v nich ti vedro nebude :)

Veškeré oblečení, co ti zde nabízíme, máme vyzkoušené a můžeme zaručit vysokou bezpečnost a příjemné ježdění. A jestli nevíš, co vybrat, tak se u nás zastav na kus řeči, rádi ti poradíme. A pokud bys nechtěl být při výběru nikým rušen, můžeš využít naši novinku - privátní prodej, kdy otevřeme náš obchod pouze pro tebe v hodinu, kterou si sám vybereš.

Fajn léto ti přejí Jomaxáci 

V případě jakýchkoliv dotazů piš info@motojomax.cz nebo volej Marťase 606 610 227

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640