Používání souborů Cookies

Zásady práce s Vašimi údaji

Jsme společnost MOTOJOMAX,s.r.o., IČ 28398505 a najdeš nás na adrese Benešova 100/3, Kutná Hora 284 01. Jsme zapsaní u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 138703. Provozujeme e-shop na webových stránkách www.motojomax.cz Pro poskytování našich služeb, prodeje zboží a pro provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje. 

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“)

 

I. Zpracování osobních údajů 

A. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno a příjmení, e-mailová adresa.     

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží, o které máte zájem nebo o kterém potřebujete vědět další informace.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 7 dní od naší poslední komunikace.

 

B. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa, adresa pro doručení nákupu. 

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby.  Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací).

 Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží (jak nám ukládá daňový zákon).

 

C. Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

3 roky od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@motojomax.cz

 

II. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet a.s., IČ 289 35 675
  • společnost podílející se na expedici zboží PPL CZ s.r.o, IČ 25194798
  • společnost podílející se na expedici plateb GoPay s.r.o., IČ45317054
  • společnost podílející se na expedici plateb Komerční banka,a.s., IČ45317054
  • poskytovatel e-mailingové služby Mozilla Thunderbird
  • POHODA účetní systém - STORMWARE s.r.o., IČ 25313142
  • zbožový vyhledávač a srovnávač Heureka Shopping s.r.o., dotazníky spokojenosti e-mailem

 

III. Co byste dál měli vědět

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování. Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@motojomax.cz nebo zavolejte na tel. 606 610 227 .

 

IV. Používání souborů cookies

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná.  

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům. 

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
  • Analytické/statistické cookies: pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. A případně odesílají
    chybová hlášení, pokud se na webu objeví problém. Veškeré informace získávané ze
    statistických souborů cookies jsou anonymní. Služby používající cookies, které nám zajišťují
    tyto funkce, jsou Google Tag Manager, Google Analytics. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Marketingové cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují, aby se vám zobrazovala reklama a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem. Nástroje používající cookies,
    které nám zajišťují tyto funkce, jsou Google Tag Manager, Google Ads, Google Analytics, Hotjar.

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách. Používané soubory cookies: 

Technický název

Vydavatel

Účel o popis cookies

 

Druh/Doba trvání

_ga

Google Analytics

S pomocí nástroje Google Analytics vytváří statistický identifikátor, který generuje údaje o tom, jak je webová stránka používána.

Statistické / 2roky

_gid

Google Analytics

Cookie, které díky Google Analytics vytváří statistický identifikátor, který sleduje, jak je webová stránka uživateli používána.

Statistické/ Krátkodobé

 

collect

Google Analytics

Sbírá technické statistické údaje o uživatelově zařízení a chování na webu. Sleduje uživatele napříč jednotlivými zařízeními a marketingovými kanály.

Statistické/ Krátkodobé

 

_dc_gtm_UA-#

Google Tag
Manager

Cookie používané Google Tag Managerem ke kontrole načítání skriptu Google Analytics.

Statistické/ Krátkodobé

 

_hjIncludedInSample

Hotjar

Cookie používané k webové analýze pomocí nástroje HotJar. Typově identifikuje návštěvníka webové stránky během aktuální relace a vyhodnocuje, zda spadá do skupiny našich cílových zákazníků.

Marketingové/ Krátkodobé

fr; tr

Facebook

Cookie používané k cílení personalizované reklamy.

Marketingové/ Krátkodobé

ads/ga-audiences

Google Ads

 

Cookie používané nástrojem Google Ads k marketingové profilaci potenciálních zákazníků na základě jejich referencí na webu a cílení reklamy tak, aby se na web vrátili.

 Marketingové/ Krátkodobé

 

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře. 

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

V. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 01.01.2022

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení