Sportovní oblečení od italského výrobce SPIDI

Světoznámá italská značka SPIDI s opravdu dlouhou tradicí. Nevěříš? Tak si tipni, kdy začali vyrábět? Nebudeme tě dlouho napínat, jsou na trhu již od r.1977 a začali výrobou závodních motocyklových rukavic. Postupně od r. 1989 rozšiřovali nabídku moto oblečení, v r. 1994 vyrobili svoji první koženou jednodílnou kombinézu - takže dnes ti značka SPIDI nabízí přes airbag po kožené jednodílné i dvoudílné kombinézy, pánské i dámské textilní bundy, pánské i dámské kalhoty na motorku, chrániče, rukavice.. a to jak na zimu, tak i na léto. V r. 1994 vyvinuli společně s Toray Industries první nepromokavou membránu H2OUT navrženou speciálně do oblečení na motorku. Značka SPIDI jako vůbec první vyvinula v r. 1999 airbagovou bundu na motorku.

Za tu dlouhou dobu prošli obrovským vývojem. Vždy pro ně bylo ale na prvním místě bezpečnost, kvalita, materiál, design, pohodlí a praktičnost. Profesionální závodníci, jezdci, technici i designéři se společně věnují zdokonalování jejich produktů tak, aby dosahovaly nejvyšší úrovně pohodlí a bezpečnosti.

Kombinézy

Jednodílné kombinézy značky SPIDI můžeš vidět i na světových soutěžích Superbike, Supersport, Endurance, Supermoto, Moto2, MotoE i v MotoGP. Profesionální závodníci v nich jezdí už od r.1979, například:

  • 1979 - Kenny Roberts, Yamaha, mistr světa 500 ccm 
  • 1997 - John Kocinski, Honda, mistr světa WSBK
  • 2000, 2002 - Colin Edwards, Honda, mistr světa WSBK
  • 2002 - Marco Melandri, Aprilia, mistr světa 250 GP
  • 2002 - Fabien Foret, Honda, mistr WSS
  • 2009 - Cal Crutchlow, Honda, mistr WSS
  • 2019 - Scott Redding, Ducati, mistr BSB

kombinezy_spidi

Pátéřové chrániče

Již v r. 2002 představila SPIDI chrániče "WARRIOR TECH" s novou technologií rozptylu energie generované nárazem, která zároveň zajišťuje vyšší odolnost proti oděru. Páteřový chránič SPIDI si můžeš vybrat buď vkládací (vybírej podle výšky postavy a druhu použití do bundy nebo do kombinézy), nebo páteřový chránič s popruhy (vybírej podle výšky postavy a obvodu pasu - pas je pomocí suchých zipů nastavitelný).  Novinkou je u SPIDI nastavitelný páteřový chránič Level2, u kterého si můžeš nastavit výšku (v zadní části), ale i obvod pasu, takže je univerzální pro postavy výšky 165 - 190cm.

paterové_chraniče_spidi

Textilní bundy na motorku

Lehká letní dámská bunda na motorku Solar Net v čisté bílé barvě patří k nejprodávanějším dámským bundám, je velmi příjemná na nošení a v kombinaci s termální vložkou je vhodná i do chladnějšího počasí (termální vložka vypadá jako stylová bunda, kterou můžeš nosit i samostatně).

banner_bunda_spidi

Pokud se chceš na motorce sladit s tvým batůžkem, tak pro tebe SPIDI přichystala textilní moto bundu s vyjímatelnou termální vložkou a membránou v dámském i pánském provedení. 

textilni_bundy_solar_spidi