Just1 Racing

Jestli ses širokou nabídkou našeho motorkářského shopu a nabitým obsahem blogu proklikal až sem, je nám jasné, že jsi pravý zapálený enduro motorkář a spokojíš se vždy jen s nejlepším vybavením a nejnáročnější tratí. V tom případě jsi tu správně, u dealera značky JUST1 Racing. Stejně jako TY, jsou na světě desítky nejlepších jezdců z MX, Enduro prostředí, kteří to vidí stejně, a oblékají právě tuto značku, spolupracují na vývoji a pravidelně vozí vavříny ze světových závodů.

prilby_just1

Jaro je plné novinek a už nyní najdeš v e-shopu kompletní nabídku novinek této značky. Firma JUST1 se sídlem nedaleko Florencie na VIA Antonio Gramsci 20 se již dlouhou dobu zabývá výrobou a vývojem velmi kvalitních helem na motorku, motobrýlí, oblečení a dalších doplňků splňujících nejpřísnější nároky na kvalitu a bezpečnost. Zpětnou vazbu do vývoje sbírají od předních světových MX jezdců jako jsou Brian Bogers, Courtney Duncan, Maxime Renaux, Henry Jacobi, Hakon Fredriksen. Na nic nečekej a zařaď se také do této rodiny.

přilby_just1_banner

Motokrosové helmy můžeš doplnit o homologované brýle na motokros v různých barevných variantách. Tyto moto brýle byly vyvinuty tak, aby seděly do všech typů a velikostí přileb. Jsou vyrobeny z třívrstvé pěny s tkaninou, která odvádí vlhkost a výborně izoluje, takže brýle skvěle sedí a poskytují maximální komfort.

K novince - motobrýlím Just1 Iris obdržíš zdarma navíc čiré sklo a 8ks trhaček, mají odnimatelný chránič nosu a antifogové sklo s úpravou proti poškrábání. Rychlá a snadná je i výměna skla a navíc jdou použít i na dioptrické brýle. Tyto motobrýle byly vyvíjeny profesionálními MX jezdci s JUST1 a právě přichází teď na český trh.

Mrkni, jak se vyrábí JUST1 helmy…