Jomaxácké motovýlety III.

Když potřebuju vypustit adrenalin nebo se odreagovat nebo si prostě jen užít jízdu na motorce...


Vstávám časně ráno a mám před sebou celý volný den, což se nestává tak často. Jsem celkem v klidu, protože vím, že motorku MT03 už mám v cajku připravenou ve vozejku. Včera jsem si ji připravil - dolil benzín, zkontroloval brzdy, svíčky, odmontoval zrcátka i pouzdro na navigaci. Do kufru jsem naházel všechno ostatní.. koženou kombinézu, rukavice, boty, přilbu, funkční prádlo. Sakra, ještě přihodit páteřový chránič, bez toho ani ránu. Takže teď už jenom zabalit řízky, nabrat kámoše servisáka a vyrážíme..

Celodenní okruhové ježdění je přesně to, co potřebuju... nemyslet na nic jiného než na jízdu na motorce, užít si každou zatáčku, soustředit se jenom na to, abych další kolo zrychlil aspoň o sekundu:) Je spousta agentur, co ti okruhové ježdění nabízí, já si tentokrát vybral Bike4Life.

Jízdu na okruhu jsem si objednal u nich na stránkách, zaplatil dopředu. Potvrzení mi od nich přišlo obratem do mailu. V týdnu před odjezdem mi do mailu poslali všechny informace, takže zatím cajk a soustředím se už jen na jízdu na motorce.

Dorazíme na místo na okruh v Sosnový u Český Lípy, někteří jsou tady už od včerejška a sdělují nám dojmy ze včerejších volných tréninků a jízd. U Bike4Life si totiž můžeš vybrat buď jednodenní nebo dvoudenní jízdy. Dneska máme před sebou volné jízdy a pak závody. Začíná pršet.. no nic, mně to nemůže zkazit ani déšť. Takže si dám volnou jízdu na mokru, začínám opatrně a do těla dostávám první dávku adrenalinu. Další jízdy i závody už jsou za sluníčka, trať postupně oschla a jezdilo se parádně.

Co se mi na okruhovém ježdění s Bike4Life líbilo?

Traťový komisaři na trati, foto i video z tratě ve Full HD a volně ke stažení, záběry z dronu, catering v depu v ceně, instruktoři pro začínající i pokročilé jezdce, pohodová atmosféra. Pořadatelé úplně normální týpci, za mně naprostá spokojenost s agenturou.

Jsem sice utahanej, ale jinak vysmátej jak chocholouš, fakt jsem si to užil:) A rozhodně to nebylo naposledy!

Jestli se chceš příště přidat, stačí zavolat 606 610 227 Marťase nebo napsat info@motojomax.cz nebo udělat rezervaci přímo na stránkách Bike4Life. Neboj, nezruinuje tě to a užiješ si parádní jízdu:)