Helmy na motorku Scorpion - novinky 2022

Americká značka Scorpion má mezi motorkářema i motorkářkama spousty spokojených zákazníků. Předností těchto helem na motorku je především dofuk tváří, který najdeš ve všech jejich moto helmách kromě vyklápěcích. Helmy jsou vybaveny čirým plexi (u vybraných modelů i kouřovým, ale to se dozvíš níže), můžeš je ale doladit i plexi stylovým - chromovým, zlatým nebo barevným.. Nové designy roku 2022 mají opravdu povedené barvy, na fotkách vypadají dobře, ale ve skutečnosti vypadají o Level výš :) Pojďme se na ně podívat trochu blíž:

Integrální moto helmy Scorpion - řada EXO-R1 Carbon a EXO-R1

Nejvyšší řada moto přileb Scorpion - to jsou sportovní helmy EXO-R1 Carbon a EXO-R1. Jsou to opravdu velmi lehké přilby (cca 1150g podle velikosti), kde máš v ceně jak čiré, tak i tmavé plexi a pinlock. Dofuk tváří, příprava na dioptrické brýle, výborná ventilace, zapínání na DD kroužky, nosní i bradový deflektor jsou u této řady samozřejmostí. Protože je to sportovní řada, není v těchto helmách sluneční clona.

Helmy Scorpion EXO-R1 Carbon:

přilba_scorpion_exo_r1_carbonHelma Scorpion Exo R1 Carbon

Helmy Scorpion EXO-R1:

přilba_scorpion_exo_r1Helma Scorpion Exo R1

Integrální moto helmy Scorpion - řada EXO-1400 Carbon a EXO-1400

Nejvyšší řada helem Scorpion se sluneční clonou, to jsou přilby EXO-1400 Carbon a EXO-1400. V ceně čiré i tmavé plexi, pinlock, bradový deflektor, dofuk tváří, příprava pro dioptrické brýle a spoustu dalších vychytávek :) No a velmi příjemná váha - 1320g u carbonové verze a 1380g u kompozitové.

Helmy Scorpion EXO-1400 Carbon:

přilba_scorpion_exo_1400_carbon

Helma Scorpion Exo-1400 Carbon v šesti nových barvách

přilba_scorpion_exo_1400_carbon_solid

Helma Scorpion Exo-1400 Carbon Solid

Helmy Scorpion EXO-1400:

přilba_scorpion_exo_1400

Helma Scorpion Exo-1400

přilba_scorpion_exo_1400-crop

Helma Scorpion Exo-1400

přilba_scorpion_exo_1400_pro_damy

Dámské helmy Scorpion Exo-1400 pro motorkářky

Integrální moto helmy Scorpion - řada EXO-520

Špičková přilba s plnou výbavou za dobrý peníze, to je řada EXO-520. Dofuk tváří, příprava na dioptrické brýle i interkom, sluneční clona, tři horní a jedna bradová ventilace, čiré plexi s pinlockem v ceně... a nové tři barvy:

přilba_scorpion_exo_520

Helma Scorpion Exo-520

Vyklápěcí helmy Scorpion - řada EXO-TECH Carbon a EXO-TECH

Vyklápěcí přilby Scorpion, které mají dvě certifikace, a to pro integrální i otevřenou variantu. Bradu můžeš překlopit až dozadu, sluneční clona, čiré plexi i s pinlockem, skvělý systém ventilace..

Helmy Exo-tech Carbon a nové dvě barvy:

přilba_scorpion_exo_tech_carbon

Vyklápěcí helma Scorpion Exo-Tech Carbon

Helmy Exo-tech:

přilba_scorpion_exo_tech

Vyklápěcí helmy Scorpion Exo-Tech

Helma na motorku - integrální i motokrosová v jednom?

Integrální helma EXO-HX1 Carbon materiál carbon a EXO-HX1, která je vyrobena z nového materiálu TCT (Tri Composit Technology) – velmi lehkého a odolného, který při nárazu umožňuje progresivní deformaci skeletu a absorpci energie. Tuto přilbu si jednoduše imbusákem předěláš na motokrosovou (stačí sundat hlavní plexi a nasadit kšilt, který je součástí balení). A pokud sundáš i sluneční clonu, tak můžeš do helmy vrazit i motokrosové brýle :) Přilbu dostaneš s čirým plexi a s pinlockem. Karbonová verze má v ceně navíc ještě i  tmavě kouřové plexi A taky jistě oceníš uzavíratelnou bradovou ventilaci, uzavíratelnou horní ventilaci s ovládáním uvnitř přilby (na bradě), vyjímatelnou, pratelnou a velmi příjemnou vnitřní výstelku, novou certifikaci 22.06 a zapínání na mikrometrickou sponu.

přilba_scorpion_exo_hx1_carbonHelma Scorpion Exo-HX1 Carbon

 

helma_scorpion_hx1Helma Scorpion Exo-HX1

Všechny přilby Scorpion mají v balení vždy čiré plexi. U některých vyobrazených přileb vidíš na obrázku plexi zrcadlové, zlaté, modré, červené anebo měnící barvy, ty si můžeš u nás také objednat :)

Aby ti helma dlouho a dobře sloužila, je potřeba se o ni starat. Jak na údržbu přilby se dozvíš v našem článku :)

Potřebuješ do helmy namontovat interkom a netroufáš si na to? Potřebuješ servis tvojí moto přilby? Tak můžeš využít naši odbornou pomoc :)

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz.  V případě jakýchkoliv dotazů piš info@motojomax.cz nebo volej Marťase 606 610 227

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640