Exkluzivní kolekce Alpinestars

Značku Alpinestars není potřeba dlouze představovat, je známá především z motosportu a nabízí veškeré oblečení na motorku včetně bot a přileb. Postupně svoji kolekci doplnila o stylové doplňky a volnočasové oblečení.

oblečení alpinestars

Italská značka Alpinestars vznikla již v roce 1963 a je to největší světový výrobce oblečení pro motorsport. Můžeš je vidět ve Formule 1, NASCAR, AMA a ve světovém motokrosu a MotoGP. Díky tomu dosáhli nejmodernějšího technického vybavení pro špičkové závodníky světa. Značku Alpinestars proslavila především motokrosová legenda Roger Decoster a plno dalších TOP jezdců a mistrů světa v motokrosu, silničních motocyklech i Formule 1 např. Marc Marquéz, Fabio Quartararo, Maverick Viñales, Jonathan Rea atd .)

alpinestars_motogp

Značka Alpinestars nabízí široký sortiment toho nejkvalitnějšího moto oblečení. My jsme pro tebe vybrali pár opravdu povedených kousků.

Textilní dámská kombinéza na motorku je speciálně navržená pro motorkářky, které chtějí vypadat sexy na motorce, ale i v civilu. Má skvělý střih, který parádně zvýrazní postavu, a je vyrobena z perfektně elastického materiálu (speciální, velmi elastická strečová látka, 91% polyester, 9% elastan plně podšitá a vyztužená směsí aramidových tkanin, 50% aramid, 50% viskóza ) . Tuto kombinézu tvoří bunda ALPINESTARS BANSHEE Black a legíny ALPINESTARS BANSHEE Black

damské_moto_oblečení_alpinestars

panska_bunda_alpinestars

Pánská textilní moto bunda na T-GP PLUS 3 je již třetí generací krátké sportovní bundy s odnímatelnou termální výstelkou. Vnější chrániče ramen GP LITE a vnitřní odnímatelné chrániče nové řady NUCLEON FLEX PLUS se postarají o tvojí bezpečnost. Ventilace jsou strategicky umístěny pod rameny a dají se zavírat pomocí zipu. Tato moto bunda je vyrobena z trvanlivého a otěruvzdorného polyesteru s úpletem 600D se zdvojenou PU povrchovou úpravou pro dodatečnou ochranu proti oděru, v oblasti loktů a ramen má zesílené plochy pro zvýšení otěruvzdornosti, strečové panely na zádech a loktech a tvarovaný střih rukávů, které zajišťují volnost pohybu, nízký profil límce s jemnou tkaninou pro vyšší komfort a zadní síťovinový panel pro lepší prodyšnost

 alpinestars_stella_sektor

Pánské i dámské boty ALPINESTARS STELLA SEKTOR jsou nízké sportovní boty. Jejich hlavní výhodou je nízká váha - jsou lehké téměř jako pírko :) Špička má výztuhu proti prodření od řadičky. Boty skvěle pasují na nohu a lze v nich bez problému zůstat a chodit celý den. Za skvělou cenu parádní boty!

Boty ALPINESTARS CR-X DRYSTAR® jsou motocyklové boty pro vyjížďkové účely s možností použití i mimo jízdu na motocyklu a zajištění celodenního komfortu během chůze. Boty CR-X spojují některé vlastnosti běžeckých a vycházkových bot, poskytují přiléhavý střih konstrukce interiéru. Klimatická membrána DRYSTAR® zajišťuje vodotěsnost a prodyšnost během různorodého počasí. 

Dámské boty ALPINESTARS STELLA FASTER-3 RIDEKNIT jsou nízké sportovní boty. Jejich hlavní výhodou je nízká váha - jsou lehké téměř jako pírko :-) Boty skvěle pasují na nohu a lze v nich bez problému zůstat a chodit celý den.

Z nové kolekce 2021 volnočasového oblečení najdeš na našem e-shopu i čepice, kšiltovky, peněženky, pásky, tenisky a parádní hodinky.

hodinky_alpinestars

batoh_alpinestars

pásek_red