Dámské oblečení na motorku - novinky 2022

Dámské oblečení na motorku - jaké novinky v motooblečení jsme si pro dámy připravili ?

Kožené sportovní oblečení

Novinkou roku 2022 je dámská dvoudílná kožená kombinéza 4SR RR Lady Black Series, která má všechna místa náchylná k prodření spojena patentovaným, dvojitým švem 4SR, který je šitý 4x! Bundu můžeš nosit i samostatně a spojit ji s jinými kalhotami 4SR, protože má prodlouženou délku zad. Díky rozsáhlé aramidové streči a flexibilním panelům ti bude kombinéza velmi pohodlná :)

damska_kombineza_4sr_black_seriesDvoudílná kožená dámská kombinéza 4SR Black Series

Pokud máš ráda růžovou, tak i tebe potěšíme - dvoudílnou nebo jednodílnou kombinézou 4SR Pink :)

damske_obleceni_sportovniDámské kožená kombinéza patří k nejvíce bezpečné ochraně při jízdě na motorce :)

Kromě české značky 4SR u nás najdeš i francouzskou značku IXON a jejich parádní kožené dvoudílné kombinézy :)

damska_kombineza_ixon_vortex_1Kožené dámské kombinézy IXON

Nové bundy a kalhoty od anglické značky RST, kde můžeš kombinovat až o dvě velikosti jinou bundu s kalhotama, takže např. zkombinuješ bundu ve vel. L a kalhoty ve vel. S :) 

dámská_kožená_bunda_s1Kožené bundy a kalhoty RST, které si spojíš do dvoudílné kombinézy

Nová kožená dámská bunda s hrbem - TT Replika Black Series od 4SR, výborná volba pro sportovní jízdu :)

damska_kozena_bunda_4srDámská kožená bunda 4SR TT Replica

Textilní moto oblečení

Pro cestovní a cestovní / silniční enduro motorky doporučuju spíš zvolit textilní oblečení, protože je univerzálnější, pohyblivější a pohodlnější. Pokud má odnímatelnou termovložku, tak je můžeš použít i při chladném počasí, je zpravidla nepromokavé, při nižších rychlostech pohodlnější a lehčí, takže zvládneš i procházku při zastavení třeba na výletě. Vyber si to, které má víc větracích otvorů, který oceníš hlavně v parným létě. Prostě pokud plánuješ delší moto dovolenou nebo jezdíš ráda dálky třeba po horách, tak tenhle typ oblečení tě nezklame v jakémkoliv počasí.

damske_textilni_enduro_obleceni_eddasTextilní bunda a kalhoty od značky IXON - velmi pohodlné motooblečení na cestování :)

damske_obleceni_adventureVelmi pohodlný textilní komplet RST pro holky vhodný hlavně na cestování :)

Pokud ti vyhovuje spíš kratší textilní bunda, tak i pro tebe máme řešení, letošní novinky od RST - bundy S-1, které v černobílé variantě už máme skladem. Mají vyjímatelnou teplou podšívku, vodotěsnou membránu, ventilační otvory, takže jsou opravdu do každého počasí :) 

damska_textilni_bunda_s1_3118_3056Textilní bundy RST S-1

Stylové dámské moto oblečení

Pro motocykly s označením chopper nebo cruiser je možné použít jak kůži, tak i textil. U těchto typů motorek se většinou dbá více na styl, takže spíše záleží na tobě, v čem se budeš lépe cítit. Každopádně kožená retro bunda s kevlarovýma elastickýma džínama padne skvěle :)

Stylová kožená bunda od RST v černé nebo hnědé barvě perfektně doplní tvůj retro styl :)

damska_kožena_bunda_roadster3Kožené stylové bundy od RST

damske_obleceni_na_cafe_racerKoženou bundu RST můžeš doplnit kevlarovými džínami

Textilní oblečení - bunda značky SPIDI a džegíny Alpinestars, velmi pohodlné oblečení :)



Stylový dámský oblečení na motorku je hodně sexy :)

Kevlarové oblečení

Nejoblíbenější oblečení, které se nejvíce používá v letních měsících a na všechny typy motocyklů, jsou kevlarové džíny. Na trhu jich je opravdu mnoho a ve své nabídce je má skoro každý výrobce motooblečení. Nové kevlarové jeans od značky 4SR pro dámy, to jsou perfektní elastické džíny s vyšším pasem s názvem GTS, no co ti mám povídat - skvěle padnou a jsou úžasně pohodlný :)

kevlarove_džíny_4sr_gtsDámské kevlarové džíny 4SR GTS

Dámské moto rukavice

Co se týká rukavic na motorku, ty dámské mají většinou užší střih. Každá z nás má ruce jiné, takže je potřeba si změřit obvod dlaně v tom nejširším místě a pak taky přihlédnout k tomu, jak dlouhé nebo krátké prsty máme. Někomu totiž mohou vyhovovat i malé velikosti pánských rukavic, které mají jiný střh. Novinka od 4SR - dámské kožené rukavice Monster Lady Evo. Parádní velmi příjemná kozinka, palcem můžeš obsluhovat svůj telefon nebo navigaci a prodloužený střih v oblasti zápěstí, takže ti už nebudou vylézat z bundy.

damske_rukavice_monster_evoDámské rukavice Monster Evo

Jestliže řídíš, jsou rukavice tou nejdůležítější částí tvého motooblečení. Vybrat si tak můžeš ze široké nabídky- perforované na léto, voděodolné na horší počasí, textilní, kožené, sportovní i retro :)

damske_rukavice_na_motorkuKonečně je na trhu mnoho různých typů dámských rukavic na motorku :)

Dámské boty na motorku

Motorkářské boty si můžeš pořídit sportovní s vyšší ochranou, ale počítej, že tyto boty nejsou vhodné na chození. Pak jsou boty turistické ve vyšší i nižší variantě, které jsou uzpůsobeny i na chůzi, většinou jsou celokožené, ale bez chráničů. Pak jsou botky nižší kotníkové, které jsou nejvíce používané především ke kevlarovým džínám.

damske_boty_na_motorkuDámské boty na motorku v mnoha barevných odstínech 

Inspiruj se také u nás v MOTOŠATNĚ, najdeš tam motorkářské outfity na různé moto :) A pokud bys se svým moto oblečením potřebovala poradit, tak se na nás klidně obrať, rádi ti poradíme :) Piš na info@motojomax.cz nebo volej 606 610 227.