Helmy Airoh - novinky 2022

Značka Airoh se zrodila z touhy zpřístupnit všem milovníkům dvou kol vysokou kvalitu, bezpečnost a inovativnost přileb určených pro silniční i terénní jezdce. Výrobce těchto ochranných přileb pro motocykly, skútry a čtyřkolky Locatelli S.p.A. byl založen v roce 1986 v živém srdci údolí Bergamo v Itálii.

Integrální helmy - nejvyšší řada GP 550S

Sportovní helma na motorku vhodná i pro závodní účely. Přilba je otestovaná ve větrném tunelu Airoh. Díky zúžené skořepině z HPC (High Performance Composite-karbon, kevlar, sklolaminát) a výplní EPS s proměnnou hustotou materiálu zvyšuje potěšení z jízdy a je ideálním společníkem pro každou cestu. Nový ventilační systém, který směruje proudění vzduchu dovnitř pláště, zajišťuje udržování optimální teploty i v létě. Přilba je k dispozici ve třech různých velikostech skořepiny a je vyrobena z nejlepších dostupných materialů. Jádro ze čtyřkompozitního extrudovaného polyestyrenu EPS pro lepší absorbci nárazu, které bylo inovováno na základě intenzivních studií s použitím 4 různých hustot materiálů zaručujících maximalní bezpečnost. Plně odnímatelná a pratelná výstelka nové generace SANITIZED z prodyšného hypoalergenního materiálu je navržená s velkým důrazem na bezpečnost, pohodlí a ergonomii vnitřku přilby. Záchranný systém pro uvolnění lícních výstelek (AEFR), efektivnější nový systém ventilace než u předchozí řady, homologované zatmavené čelní plexi (50%), bezpečnostní zapínání řemínku pomocí DD kroužků, ochranná vrstva proti poškrábání, UV filtr, bradový deflektor a náhradní tmavé plexi s přípravou pro strhávací slídy - toto vše je součástí balení.

helmy_airoh_gp550s_matHelmy GP 550S v matné černé, lesklé bílé nebo matné šedé

Barevné varianty helem GP 550S: řada Chalenge

helmy_airoh_gp550s_challengeHelmy GP 550S Chalenge

Helmy GP 550S Rush:

helmy_airoh_gp550s_rushHelmy GP 550S Rush

Helmy GP 550S Wander:

helmy_airoh_gp550s_wanderHelmy GP 550S Wander

Integrální helmy - řada Spark

Hlavní výhodou těchto integrálních helem je extra široký zorný úhel. Jsou vyrobeny z materiálu HRT - High Resistant Thermoplastic (thermoplast). Ve výbavě najdeš plně odnímatelnou a pratelnou výstelku nové generace SANITIZED z prodyšného hypoalergenního materiálu, efektivní systém ventilace, sluneční clonu, systém proti mlžení plexi, UV filtr, ochrannou vrstvu plexi proti poškrábání, bezpečnostní zapínání řemínku pomocí mikrometrické přezky, ventilaci na bradě. Pinlock® Originál je součástí balení.

helmy_airoh_spark_riseHelmy Airoh Spark Rise v matné oranžové a lesklé červené

helmy_airoh_spark_scaleHelma Airoh Spark Scale v matné šedočernobílé barvě

Integrální helmy - řada ST.501

Materiál skořepiny je HPC - High Performance Composite (karbon, kevlar, sklolaminát). Helma má přípravu na interkom, plně odnímatelnou a pratelnou výstelku SANITIZED, integrovaný systém sluneční clony. V ceně máš pinlock, bradový deflektor, extra široký zorný úhel. Přilba splňuje homologaci 2205, má dvojité uzavření pomocí DD kroužků, ventilační systém, aerodynamický spoiler, rychlou výměnu hledí.

helmy_airoh_St.501_Power_MattHelma Airoh ST.501 Power mat

helma_airoh_St.501_Square

Helmy Airoh ST.501 Square

helma_airoh_ST501_Dock

Helmy Airoh ST.501 Dock ve třech barvách

Vyklápěcí helmy

Helmy mají dvojí homologaci - pro zavřenouí i vyklápěcí vyriantu (překlápíš až dozadu!), vyjímatelná a pratelná výstelka, efektivní systém ventilace, příprava na intercom, pinlock folie proti pocení plexi v ceně přilby, to je novinka roku 2022 - helma REV19 Leaden ve dvou barevných provedeních

vyklapeci_helmy_airoh_rev_19

Vyklápěcí helmy s dvojí homologací - REV 19 Leaden

Helmy 3v1 - enduro, motokrosová i integrální

Z helmy Airoh Commander Boost si můžeš jednoduchým způsobem udělat enduro helmu, integrální helmu nebo helmu na motokros. V ceně přilby máš i pinlock, bradový deflektor a sluneční clonu. Bezpečnostní zapínání na DD kroužky, plně odnímatelná a pratelná výstelka nové generace SANITIZED. No a jistě tě potěší efektivní systém ventilace a extra široký zorný úhel. Opravdu skvělá přilba, kterou Airoh stále vylepšuje a dotáhl jí skoro k dokonalosti. Tady jsou nové barevné varianty pro letošní rok :)

helmy_airoh_commander

Helmy Airoh Commander v 5 nových barvách

Motokrosové helmy

Helmy Airoh WRAAP ze speciální termoplastické pryskyřice (HRT - High Resistant Thermoplasti) s vysokou odolností, s plně odnímatelnou a pratelnou výstelkou nové generace COMFORT LINER z prodyšného hypoalergenního materiálu. Helma je navržená s velkým důrazem na bezpečnost, pohodlí a ergonomii vnitřku přilby, má efektivní systém ventilace, tvar límce optimalizovaný pro použití s chráničem krční páteře, velký a pružný nosní deflektor s výměnným protiprachovým filtrem pro lepší ochranu obličeje, lehké a odolné šrouby kšiltu jednoduše nastavitelné v rukavicích. Je konstruovaná na všechny značkové druhy brýlí. Polohovatelný kšilt, bezpečnostní zapínání řemínku pomocí DD kroužků. V povedených barevných variantách:

Barvy řady Wraap Alien

helmy_airoh_wraap_alienHelmy Airoh Wraap Alien

Barevné varianty řady Wraap Idol

helma_airoh_Wraap_IdolTři nové designy helem Airoh WRAAP Idol

Nové 4 barvy řady helem Wraap Raze

helma_airoh_Wraap_RazeŘada Airoh Wraap Raze a 4 nové barvy

Divočina - helma Wraap Lollipop

helma_airoh_Wraap_Lollipop_multicolorHelma Airoh Wraap Lollipop

Aby ti helma dlouho a dobře sloužila, je potřeba se o ni starat. Jak na údržbu přilby se dozvíš v našem článku :)

Potřebuješ do helmy namontovat interkom a netroufáš si na to? Potřebuješ servis tvojí moto přilby? Tak můžeš využít naši odbornou pomoc :)

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz.  V případě jakýchkoliv dotazů piš info@motojomax.cz nebo volej Marťase 606 610 227

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640