Moto boty na skútr

Dneska se dají koupit boty určené na motorku nebo skútr, které vypadají civilně, a přitom v nich najdeš veškeré ochranné prvky, které ti můžou zachránit nohu při případné nehodě. Žabky, sandále nebo tenisky ti neochrání nohu a navíc se v nich nepohodlně jezdí. Nejvhodnější obuv na skútr jsou vyztužené kotníkové boty.  A jestli dojíždíš do školy nebo do práce, tak si pořiď boty nejlépe s membránou proti dešti.

Typy kotníkových bot podle zapínání:

  • klasické tkaničky
  • tkaničky a suchý zip
  • stahovací lanko

Můžeme ti doporučit několik typů těchto kotníkových bot od různých výrobců. My aktuálně jezdíme v botech od Francouského IXONu BULL WP, na kterých je skvělý, že nemají tkaničky, ale mají lanko a utahují se a povolují kolečkem. Mají moc pěkný design a vysokou kvalitu zpracování, včetně podrážek, které pro ně vyrábí značka MICHELIN. Další skvělé kotníkové boty jsou od Italské značky FORMA s názvem Swift Dry a to jsou opravdu stylové bačkůrky (u nás jedny z nejprodávanějších bot). Nabízíme je v několika barevných variantách.

boty na skútr

Boty Forma Swift a IXON BULL WP

kotnikove-boty-URBANKotníkové boty na skútr

Výhody oproti klasickým teniskám ?

Všechny kotníkové boty na skútr, které nabízíme, mají zpevněnou podrážku, vyztuženou špičku, patu a kotník. Liší se pouze zapínáním a u většiny bot jsou společným prvkem zpevňovací pásky kolem kotníku na suchý zip. Většina bot má i vyndavací měkké stélky. Již zmíněná membrána nemusí být ve všech typech bot, ale určitě ti ji můžeme doporučit, především do chladného a deštivého počasí. Všechny tyto boty nabízíme v pánském, ale i dámském provedení :)

kotnikove_boty_sabreBoty RST Sabre 3053

kotnikove_boty

Boty na skútr Forma

kotnikové_boty_forma_stinger

Kotníkové boty Forma Stinger

Dámy a skútr?

A proč ne? V nabídce kotníkových bot máme i ryze ženské barvy - dorůžova..dofialova..stačí si jen vybrat :)

kotnikove_damske_boty

Dámské kotníkové boty Forma Genesis pink

Některé kotníkové boty od těch civilních ani nepoznáš, a přitom tě ochrání :) Jako třeba ty od RST..

kotnikove_boty_urban

Stylové boty RST Urban 3 Sneaker

Nebo bys raději nějakou stylovku? Například kožené kotníkové boty TCX Dartwood nebo Forma Legacy ..

boty_tcx_dartwood Boty TCX DARTWOOD WP

kotnikové_boty_forma

Kotníkových bot máš na výběr fakt hodně, ale v každým případě platí:  Nepodceňuj obuv na skútr, protože pád bolí stejně jako na motorce!

V tomto článku je pouze část bot, které ti můžeme nabídnout, a které jsou vhodné na skútr. Jukni na náš e-shop, kde najdeš i jiné designově zajímavé typy kotníkových bot.

 

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

V případě jakýchkoliv dotazů piš info@motojomax.cz nebo volej Marťase 606 610 227

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640