Letošní novinky od české značky CASSIDA

JIž pár let prodáváme v MOTOJOMAXu přilby na motorku od české značky CASSIDA, které se vyznačují velice dobrým zpracováním a designem, ale také si získaly své zákazníky i díky skvělé výbavě a výborné ceně! U CASSIDy ale nespí a letos se vrhá směle i do vyšší kategorie integrálních a krosových přileb. Nabízí ti moderní materiály a praktické funkce zaujmou i opravdu náročné motorkáře.
 
 

Přilba Integral GT 2.0


Homologovaná přilba Integral GT 2.0 je sportovně/cestovní helma na motorku, která nabízí sklolaminátovou skořepinu s vlákny spojenými epoxidovým tmelem, vyztužená je kompozitními vlákny v mechanicky namáhaných oblastech jako je uložení řemínku. Dále nabízí nastavitelnou sluneční clonu a přípravu pro sluchátka komunikátorů. Komfortní interier s límcem obepínajícím hlavu ve spodních partiích přilby disponuje systémem odnímatelných lícnic Cassida Safety Opening System (Cassida SOS - jednoduché vyndání lícnic při nehodě). Protimlžící folie Pinlock® typ 70 Max Vision® je standardní součástí balení přilby. Výborná je i hmotnost přilby ±1280g ±50g (malá skořepina, velikosti XS-M) a ±1380g ±50g (velká skořepina, velikosti L-2XL). Ano, jak vidíš, tak lidé u CASSIDY přemýšleli, a proto můžeme nabídnout malou velikost pro holky XS, ale také i velikost 2XL pro chlapy :) Tyto motohelmy mají několik barevných variant, které již najdeš u nás v e-shopu včetně příslušenství pod názvem Integral GT 2.0
 
helma_cassida_integral_2

 

Přilba Integral 3.0

Novinka od značky Cassida je helma s agresivním sportovním vzhledem Integral 3.0. K této motopřilbě za skvělou cenu, kterou máme již skladem (černá mat za 1990Kč a barevná za 2490Kč) dostaneš navíc druhé tmavé plexi ZDARMA! Tato motohelma má polykarbonátovou skořepinu, sluneční clonu, přípravu pro Pinlock® protimlžící folii, komfortní a plně odnímatelnou pratelnou výstelku z prodyšného materiálu a odnímatelný nosní a bradový deflektor. Samozřejmostí je bezpečnostní zapínání řemínku pomocí mikrometrické přezky. A jako bonus nabízíme 1x tmavé plexi ZDARMA, které je již součástí balení. Tato sportovní helma má hmotnost ±1550 g a opět můžeš počítat s malou velikostí pro holky XS a také velikost 2XL pro chlapy :)

helma_cassida_integral3

Přilba Cassida Cross Pro 2 Contra

Do vyšší kategorie se posouvá i motopřilba Cross Pro 2 v grafické řadě Contra. Skolaminátová skořepina, nastavitelný kšilt s bočními slitinovými a jedním středovým plastovým šroubem pro možnost nastavení polohy a možnost šetrnějšího sklopení kšiltu v případě kontaktu s překážkou. Interier přilby disponuje nově jako první model v nabídce systémem odnímatelných lícnic Cassida Safety Opening System (Cassida SOS - jednoduché vyndání lícnic při nehodě) a tištěnou grafikou interieru přilby. Lehce vyndavací a pratelný je vnitřek přilby, výborný je také ventilační systém s bradovou ventilací, kde si můžeš vyměnit uhlíkový filtr. Tato helma na motorku má plně odnímatelnou výstelku se síťovanými panely umístěnými na místech, kde je očekávána větší absorbce potu, ploché švy hlavních spojů interieru minimalizující nadměrné otlaky a vnitřní plochy v oblasti pod výstelkou lícnic obsahují výseky vhodné pro osazení sluchátek a vedení kabelů komunikátorů. Zapínání bezpečnostního řemínku pomocí dvojitých DD kroužků a co jistě oceníš, je velký průzor kompatibilní i s většími rámy motokrosových brýlí dostupných na trhu. Tato krosová helma má hmotnost ±1200g ±50g a je dostupná ve velikostech XS až 2XL. Dostaneš ji v textilním vaku a extra pěnovém pytli proti poškrábání.

helma_cassida_cross

Kromě těchto novinek najdeš v naší nabídce samozřejmě i ostatní modely české značky CASSIDA - vyklápěcí helmy, otevřené helmy, integrální helmy, krosové i enduro helmy s plexi v různých barevných variantách :)

Na všechny modely přileb od značky CASSIDA najdeš u nás záruční i pozáruční servis, včetně

nabídky všech náhradních dílů :)