Jarní vyjížďka 2007

Jarní vítání motosezony ..

28.4.2007 jsme pořádali jarní vyjížďku. Sraz byl od 13:30 na parkovišti u Celního úřadu vedle OBILY v Kutné Hoře, ale první motorky se začaly sjíždět již o hodinu dříve. Takže kolem 13:30 už bylo na parkovišti odhadem 180 motorek, nakonec jsme napočítali 367 motocyklů všech kubatur. (Kaskadér SPORŤÁK a já se Vám touto cestou omlouváme, že nemohl dorazit, ale jeho motorka bohužel nevydržela trénink a nebylo v našich silách ji dát dohromady. Ale kdybyste ho chtěli vidět jezdit, tak bude letos 26.5.2007 soutěžit na soutěži našich nejlepších českých kaskadérů.)

Odjezd byl ve 14:15 za krásného slunečného počasí 26°C. Vyrazili jsme na Kutnou Horu, Suchdol, Uhlířské Janovice, a dále směr Český Šternberk. Cesta 45 km dlouhá proběhla v pohodě a v 15:10 jsme dorazili na parkoviště pod hradem, kde byl trošku problém s parkováním. Ale snad jste se nějak vešli. (Není pro nás jednoduché najít nějaký plac na parkování, jelikož je Vás čím dál tím víc a skoro 400 motorek někam postavit není sranda. Když budete mít někdo nějaký nápad nebo tip, tak mi zavolejte.)

Děkujeme všem za účast a určitě Vás rádi všechny uvidíme na zakončení letošní sezony na konci září. Veškeré info bude na našich stránkách.

Všem přejeme do letošní sezony hodně zdraví, mnoho kilometrů bez nehod a slunce nad hlavou.

                                                                                                                            Čus Bus JOMAXÁCI