Helmy na motorku XXL

Někdo je vysoký, někdo malý, někdo hubeňour a jiný zase urostlý. Každý jsme originál. A protože chceme jezdit na motorce, musíme si ke svojí postavě vybrat takové moto oblečení, které nám pasuje a ve kterém se cítíme fajn.

A podobně složitý je to i s helmou. Naštěstí si už se spoustou originalit umíme poradit. Takže když máš úzký tvar hlavy, tak si nejspíš vybereš přilbu s dofukem. Když máš problémy s krční páteří, tak se poohlédneš mezi co nejlehčíma helmama. Ale co když máš hlavu jako starosta?

Tak i pro tebe máme řešení - helmy 3XL, to znamená s obvodem hlavy nad 64cm.

Otevřené helmy 3XL

Na skútra, choppera i moped se ti bude hodit otevřená helma Maxx. Má homologaci, vnitřní sluneční clonu, dlouhé čiré plexi i fajn cenu.

helma_maxx_otevrenaOtevřené helmy ve velikosti 3XL

Integrální helmy 3XL

Sportovní helmu ve velikosti 3XL ti můžeme nabídnout od třech výrobců a všechny jsou homologované. Cenově velmi přijatelná je helma od značky Maxx, s čirým plexi, vnitřní sluneční clonou, zapínáním na mikropřezku, bradovým i nosním deflektorem a propracovanou ventilací.

helma_maxx_integralniIntegrální helma Maxx ve velikosti 3XL

Česká značka Cassida doplnila řadu Integral GT o helmy, které mají v ceně i tmavé nebo zrcadlové plexi (dle vybrané barevné kombinace). Tyto helmy mají již novou homologaci 22.06, přípravu pro sluchátka komunikátorů a inovovaný, komfortní interier s límcem obepínajícím hlavu ve spodních partiích přilby, který  disponuje systémem odnímatelných lícnic Cassida Safety Opening System (Cassida SOS).

helma_cassida_integral_gtHelmy ve velikosti 3XL od značky Cassida s tmavým plexi zdarma

helma_cassida_integral_gt2Helmy ve velikosti 3XL od značky Cassida se zrcadlovým plexi zdarma

U amerického výrobce helem Scorpion najdeš velikost 3XL v řadě EXO-520, a to v černé lesklé barvě. Tato špičková helma má přípravu pro dioptrické brýle, vnitřní nastavitelnou kouřovou clonou s antifog úpravou, čiré plexi s přípravou pro pinlock a hlavně dofuk tváří. A pinlock zdarma.

helma_scorpion_exo_520Helma Scorpion EXO-520

Vyklápěcí helmy 3XL

U helem Scorpion zůstaneme a můžeme ti nabídnout z řady EXO-TECH jejich vyklápěčku v černé matové barvě. Helma má dvojí homologaci (pro uzavřenou i otevřenou variantu) a vyklápí se až do zadní části přilby. Sluneční clona UV400 s antifogovou úpravou EverClear™, propracovaný systém ventilace (bradová ventilace, horní ventilace, na zadní straně odvod vzduchu), KWIKFIT – interiér přizpůsobený pro dioptrické brýle, plexi s přípravou pro PINLOCK (pinlock je součástí balení).

helma_scorpion_exo_techHelma Scorpion EXO-TECH

 

Pokud máš problém vybrat tu správnou helmu, rádi ti s výběrem u nás v prodejně poradíme. A pokud bys nechtěl být při výběru nikým rušen, můžeš využít naši novinku - privátní prodej, kdy otevřeme náš obchod pouze pro tebe v hodinu, kterou si sám vybereš. Víc o privátním prodeji se dozvíš ZDE.

Fajn den :) JOMAXÁCI

 

V případě jakýchkoliv dotazů piš info@motojomax.cz nebo volej Marťase 606 610 227

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640