Motoakce ROAD

V pátek 30.1.2015 jsme uspořádali pohodovou akcičku...

Je leden a nás začínají svrbět prsty, jak už se těšíme, až zase vyjedeme. Abychom si to čekání zpříjemnili, uspořádali jsme v pátek 30.1.2015 u nás v motoshopu v Kutné Hoře malou akcičku, na které se sešli naši kamarádi a příznivci Road racingu.

Co jsme vymysleli ?

Sešli jsme se po páté hodině a na úvod si promítli video od Michala "INDI" Dokoupila z loňského Manu (děkujeme za půjčení i super komentář Petrovi Němcovi). To nás všechny dost navnadilo:) Pak jsme dali původně krátkou přestávku, která se díky připravenému občerstvení a živé debatě- o čem jiném než o motorkách, o novinkách v motooblečení ... trošku protáhla.

A pak to přišlo !

No a zhruba po šesté jsme všichni zasedli a netrpělivě čekali na hlavní film večera " ROAD" o závodnické rodině Dunlopů. Úžasně natočený životopisný film nenechal jedno oko suché. Je to silný příběh opravdových chlapů, hltali jsme každé slovo, každý obraz, aby nám nic neuteklo. A do toho perfektně sladěná hudba, dunící motory, fakt pecka. Skoro dvouhodinový film nás dostal do kolen, takže jsme po projekci všichni do jednoho dlouho mlčky seděli a vstřebávali.

Host ?

Atmosféra celého podvečera byla pohodová a uvolněná. Po promítání se ještě dlouho do pozdních večerních hodin diskutovalo o filmu i o nadcházející motorkářské sezoně. A protože nás navštívil náš věrný kamarád SPORŤÁK, bylo o čem mluvit...

Díky Petrovi a jeho tátovi za pomoc při promítání :)

Díky Sporťákovi, že si na nás udělal čas :)

Díky všem, co se zúčastnili :)                                                                                              čusbus Jomaxáci