Enduro oblečení - novinky 2022

Letošní novinky moto oblečení na cestování, aneb chci jezdit výlety v přírodě, ale taky chci cestovat o dovolené.. chci pohodlí, ale taky ochranu, a to za každého počasí.. jo, a taky chceme s mojí drahou polovičkou trochu ladit..., no a jaký enduro oblečení na motorku teda vybrat? :)

Přání rádi plníme, proto tu máme pro tebe několik variant, které najdeš u nás v obchodě :)

Oblečení na enduro od značky IXON

Textilní komplet na enduro vhodný pro cestování patří mezi TOP dvoudílné kombinézy na motorku především použitým materiálem podobným Goretexu, což je kombinace vysoce odolného 600D polysteru a Ribstopu. Bunda i kalhoty skvěle sedí. Tenhle komplet tvoří moto-bunda Eddas a enduro kalhoty Eddas, zkombinovat můžeš různé velikosti bundy i kalhot, ale i barevné varianty - klasiku černou nebo modročernošedou. A abychom udělali radost i dámám, naskladnili jsme kromě pánských kompletů i dámské bundy a kalhoty :)

dvoudílná_enduro_kombinéza_eddasBunda a kalhoty od značky IXON tvoří perfektní dvoudílnou kombinézu

damske_textilni_enduro_obleceni_eddasDámská bunda a kalhoty Eddas tvoří velmi pohodlný a praktický komplet na cestování

TOP bunda RST Adventure v nových barvách

Anglická značka RST rozřířila velmi oblíbenou nejvyšší řadu Adventure o nové barevné varianty ve stříbrnošedé (nahrazuje model Silver 2021) a modrošedé camo. A nejen to - stříbrná varianta je teď nově i s airbagem.

adventure_rstNové barevné varianty řady Adventure

Airbagová bunda RST Axiom

U airbagů ještě chvíli zůstaneme. Nová textilní airbagová bunda RST Axiom ve třech barevných variantách za naprosto skvělou cenu. Airbag je všitý do bundy a je tedy jeho součástí.

airbagove_textilni_bundy

Nové barevné varianty textilních airbagových bund

Bunda na enduro RST Ambush

Tato novinka se bude nabízet v jedné barevné variantě, ale ta vypadá úžasně, je totiž tmavě modrá až černá - to je barva nové textilní bundy RST Pro Series Ambush. V kombinaci s kalhotama (šle v ceně) v klasické nebo zkrácené variantě, s mnoha kapsami ( dokonce na bocích síťované kapsy pro uložení například mokrých rukavic ), s chrániči Level 2 - máš perfektní komplet na cestování. Nám se moc líbí design a skvělé zpracování celého kompletu.

dvoudilna_kombineza_rst_ambush

Nový komplet pro cestování - bunda a kalhoty RST Pro Series Ambush

Enduro oblečení přes krunýř nebo přes chrániče

Novinkou r. 2022 je textilní komplet na ostré enduro, který je komplet bez chráničů (obsahuje pouze kapsy, do kterých můžeš případně chrániče vložit). Tento velmi lehký enduro komplet můžeš nosit přes krunýř nebo přes jakékoliv motokrosové chrániče. Kromě jízdy na enduru ho tak můžeš využít přes chrániče, třeba na zimní sporty. Velké větrací otvory s přidanými průduchy v podpaží a velké kapsy z něho dělají skvělou volbu pro jízdu v terénu. Díky větracím panelům na nohavicích ho oceníš i v parném létě. Komplet si vytvoříš z bundy Adventure-XTREME a kalhot Adventure-XTREME.

komplet_na_enduro

Bunda a kalhoty RST Adventure-Xtreme na enduro a motorkos

Pro milovníky BMW

Tak tenhle dvoudílný komplet RST Pro Series Commander je prostě bomba, co říkáš? a je jistý kterým směrem fouká, pokud máš totiž doma v garáži BMW, tak tuhle bundu s kalhotama musíš mít :) A kdo nesdílí barvy BMW, tak může zvolit komplet v černé barvě. Kalhoty v černé nebo světle šedé barvě si můžeš vybrat v klasické, zkrácené nebo prodloužené variantě. Na sepnutí bundy s kalhotama slouží dlouhý zip kolem celého pasu a navíc můžeš k sobě sepnout, až o dvě čísla rozdílné velikosti.

textilni_kombineza_bmwBunda a kalhoty Pro Series Coomander

Enduro bunda a kalhoty RST Endurance

Dámský komplet na enduro, to je nová řada RST s názvem Endurance. Perfektní na výlety, ale i na dovolenou. Velmi pohodlný komplet, s vyjímatelnou teplou vložkou, větráním a střihem, který sluší :) A jako bonus - může se sladit motorkářka se svým motorkářem, protože tento komplet je i v pánském provedení.

damska_textilni_kombineza_rst_enduranceDámské enduro oblečení od anglické značky RST

Tipy na outfity

A nezapomeň kouknout do naší motošatny, najdeš tam inspiraci na spoustu dalších parádních kousků. V našem obchodě v Kutné Hoře máme skladem:)

motošatna_adventure_oblečeníDalší tipy na outfity najdeš v Motošatně :)

A kdybys nevěděl, jak se o svoje textilní oblečení starat, čím čistit, jak prát, jak ošetřit, tak koukni do našeho motokoutku :)