Peak design - mobilní příslušenství nejen na motorku

mceclip0-16

STAČÍ JEN POLOŽIT A JET :)

Žádné otáčení. Žádné připevňování. Stačí položit telefon na držák a ten se okamžitě uzamkne. Unese více než 45 kg. Neuvěřitelně snadné sejmutí jednou rukou. Doživotní záruka.

Vestavěná ochrana proti vibracím

Na rozdíl od ostatních byly držáky Peak Design od základu navrženy tak, aby chránily tvůj telefon před vibracemi motoru. Proč nám máš věřit? Nulová poruchovost po testovacích 220 000 kilometrech na 80 různých motocycklech ve 12 zemích a mnoha typech terénu, včetně toho nejnáročnějšího. Proto nám můžeš věřit. 

peakdesign_uvodni banner
 

Celokovová konstrukce

Tvůj motocykl si zaslouží více než plastové příslušenství. Držáky Peak Design jsou vyrobeny z obráběného hliníku odolného proti povětrnostním vlivům a jsou opatřeny komponenty z nerezu. A dají se použít na veškeré typy motocyklů.

drzaky_telefonu_na_motorku
Držáky telefonu na motorku, kolo, kočátek, koloběžku, sněžný skútr i do auta
 

Lepší držáky si zaslouží lepší kryty

Nespokoj se s objemným a nevzhledným plastovým krytem na telefon. Užij si bezpečné uchycení a robustní ochranu s krytem, který je super tenký a zároveň opravdu krásný.

 
drzaky_na_telefon_do_riditek
Kryty telefonů

Univerzální držák na řídítka

Univerzální držák pro většinu běžných velikostí řídítek, takže se hodí na motorku, kolo, kočárek, koloběžku, sněžný skútr i do auta.
 peakdesign_drzak_moto_na_riditka

Držák do krku řízení

Elegantní držák telefonu s pojistkou do krku řízení silničních a sportovních motocyklů. Vhodný pro všechny motocykly, která mají (nebo mohou být vybaveny) zajišťovací matku s dírou o vnitřním průměru 13-26 mm.

peakdesign_drzak_moto_do_krku_rizeni
Držák do krku řízení

Adaptér s kulovým kloubem 1"

 
Připoj svůj držák s 1″ kulovým kloubem od jiných výrobců na skvělý systém Peak Design.
 
peakdesign_adapter_kulovy_cep
Adaptér pro držáky s kulovým kloubem
 

Prozkoumej celou nabídku Peak Designu

Vyrobeno z obráběného / anodizovaného hliníku odolného proti povětrnostním vlivům. Navrženo a důkladně testováno i pro ty nejnáročnější cesty. K držákům a krytům telefonů si můžeš pořídit spoustu skvělých vychytávek, jako například magnetickou bezdrátovou nabíječku se stojánkem, magnetickou peněženku na karty, držáky do auta, držák na stěnu nebo praktický stojánek.

peakdesign_drzak

A jestli nevíš, co vybrat, tak se u nás zastav na kus řeči, rádi ti poradíme. Vše je skladem, takže si to můžeš i prohlídnout zblízka :)  A pokud bys nechtěl být při výběru nikým rušen, můžeš využít naši novinku - privátní prodej, kdy otevřeme náš obchod pouze pro tebe v hodinu, kterou si sám vybereš.

Přejeme krásné léto a kolama dolů :)   JOMAXÁCI 

V případě jakýchkoliv dotazů piš info@motojomax.cz nebo volej Marťase 606 610 227

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640