Boty na motorku Alpinestars a XPD - novinky 2024

Opouštějí tě boty ? Tak jukni na novinky od Alpinestars a XPD .. sportovní perforované, kožené, goretexové, kotníkové, pro širší lýtka, boty na ATV, boty na cestování, prostě je z čeho vybírat :)

Přehled modelů na sezónu 2024:

 

Pojďme se obout do detailů..

Cestovně sportovní boty Alpinestars SP-X BOA

SP-X BOA jsou středně vysoké sportovní boty s elegantním designem navržené, tak aby je bylo možné nosit přes i pod nohavicemi kalhot. Konstrukce je optimalizovaná pro potřeby sportovního a sportovně cestovního stylu jízdy. Boty SP-X BOA jsou kompaktní boty poskytující prémiový stupeň ochrany a komfortu během jízdy na motocyklu i při chůzi. Obšívka boty je konstruovaná v kombinaci výběrového mikrovlákna, extra jemného pleteného materiálu RIDEKNIT® a prostorové síťoviny v kombinaci s bezešvými teplotně svařovanými panely na povrchu boty. 

Spodní partie boty představují ochranný panel paty z TPU plastu, stejně tak jako slidery špičky ze stejného materiálu. Bota disponuje podrážkou s mezipodešví z EVA pěny, která je vyztužena pružným můstkem "transversal protection frame" (TPF) a pružným, energii absorbujícím panelem v oblasti paty. Díky tomu je bota všestranná a hodí se pro dlouhé cestování a má i lepší komfort při chůzi.

V oblasti ochrany mají boty SP-X BOA integrovaný protektor holeně, panely s dvouvrstvou absorbšní pěnou v oblasti kotníků a zesílený panel z TPU plastu v oblasti polohy řadičky. Z hlediska komfortu napomáhají pletené panely v předních a zadních partiích určených pro poskytnutí flexibility obšívky. PU mezipodešev s integrovaným dvojitým polstrováním paty a odnímatelná vložka OrthoLite® poskytují vysoký stupeň komfortu při běžné chůzi. Zapínání a donastavení boty na noze je zajištěno pomocí středně dlouhých svislých zipů v kombinaci se suchým zipem a systémem donastavení pomocí rychlo nastavitelného mikrometrického kolečka BOA. Boty SP-X BOA jsou perfektní pro uživatele, kteří hledají přednosti a vzhled sportovní obuvi, která je ale více praktická pro běžné každodenní využítí s možností umístit botu bez problému pod nohavice kalhot. Boty mají vyjímatelnou komfortní a prodyšnou vložku OrthoLite®.

Boty se vyrábí v dámských i pánských velikostech :) 

boty_alpinestars

Cestovně sportovní boty se skvělým zapínáním

Cestovní boty Alpinestars SUPERFASTER

Komfort tenisek a ochrana ve standardu vysokých technických bot, to jsou boty SUPERFASTER. S průměrnou výškou 25 cm nabízejí boty řádné pokrytí chodidla a co více, sofistikovaný standard ochrany jako integrovaný protektor holeně stejně tak jako zpevnění v oblasti kotníku s integrovanou ochranou chodidla. Dodatečná ochrana je zajištěna pomocí ochrany kotníků v podobě vnitřních absorbčních výstelek s dvojí hustotou materiálu, svislým protektorem z TPR plastu na vnější straně boty, TPR plastovým prvkem v oblasti paty a TPR vrstveným prvkem v podobě pevného slideru špičky.

Podrážka boty disponuje konstrukcí, která je vyztužena pružným můstkem "transversal protection frame" (TPF) a pružným energii absorbujícím panelem v oblasti paty. Tako konstrukce stabilizuje chodidlo, tak aby nedošlo k jeho protočení nebo prohnutí a současně poskytuje možnost komfortu při chůzi. Vnitřní výstelka disponuje odnímatelnou anatomickou vložkou OrthoLite®.

kotnikove_boty_alpinestars

Velmi pohodlné boty s ochrannými prvky

Enduro a ATV boty Alpinestars XT-8 GORE-TEX

XT-8 GORE-TEX® jsou boty určené pro segment adventure enduro, které byly navrženy s cílem perfektně posloužit v náročných terénních podmínkách, poskytnout sebejistou oporu ve stupačkách, usnadnit manipulaci a ovládání motocyklu, ochránit nohu během různorodých podmínek počasí a v neposlední řadě ochránit nohu v bezpečí. Bezkompromisní ochrana proti vodě v kombinaci s prodyšností obšívky je zajištěna pomocí klimatické membrány GORE-TEX®. Unikátní výsadou boty XT-8 v daném segmentu je ultralehká podrážka s mezipodešví z EVA pěny, která je vyztužena pružným můstkem "transversal protection frame" (TPF) a pružným energii absorbujícím panelem v oblasti paty. Díky tomu je bota všestranná pro dlouhé cestování a lepší komfort při chůzi. Nová silueta a styl designu vnější obšívky boty nabízí prémiový vzhled, komfort, cit a vyšší výšku boty (27 cm) než standardní silniční a silniční cestovní boty díky které ochrání nohu i při ultimátním ježdění v terénu.

Vnější obšívka boty je tvořena výběrovým prodyšným, pevným a trvanlivým mikrovláknem v kombinaci s kůží, pryží, TPU plast panely a vyztužením v podobě panelů s PU povrch úpravou. Hlavní ochranné prvky boty tvoří ochrana chodidla a holeně, vyztužená špička a pata plus postranní ochrana kotníků pro zajištění ochrany proti nárazu. To vše v kombinaci s komfortem a přiměřenou pružností konstrukce celé boty. Vzorování podrážky je specifiky tvarované pro řešení situací v jakémkoliv terénu. Boty jsou navrženy pro nabídnutí nejlepší formy ochrany, komfortu během ježdění v terénu a díky tomu jsou XT-8 vhodné robustní a lehké boty pro adventure enduro. 

goretexove_boty_alpinestars

,Boty pro náročné terénní podmínky

 

Dámské boty nejen na cestování Alpinestars STELLA RT-7 DRYSTAR

STELLA RT-7 DRYSTAR® jsou cestovní boty, které byly navrženy s cílem vytvořit dámskou cestovní botu, která bude komfortní jak při jízdě na motocyklu, tak během chůze. Použitím lehké a pružné podrážky s terénním vzorkem v kombinaci se středně vysokou obšívkou turistické boty nabízí RT-7 lehkou, komfortní botu, která ochrání před vlivy klimatických podmínek. Kompaktní design s minimální tloušťkou obšívky byl navržen tak aby boty nenápadně zapadly pod nohavice většiny kalhot. Boty jsou CE certifikované.

Zapínání boty se systémem dvou podélných zipů, dvou donastavitelných pásků na suchý zip a dvou výtažných poutek pro snazší nasazování a vyzouvání. Vnitřní vložka z EVA paměťové pěny s povrchem z prodyšné Lycra textilie dobře odvádí pot. Panel v oblasti řadičky je tvořený z 3D tištěné PU směsi. 

damske_boty_alpinestars

Dámské velmi pohodlné boty nejen na cestování

 

Sportovní boty XPD XP9-R AIR

Perforované boty XP9-R jsou ideální pro opravdové závodníky i nadšence silničních motocyklů. Novinka od italské značky XPD. Svršek bot je z mikrovlákna vysoce odolného proti oděru. Vlastní podrážka z vulkanizované pryže s dvojitou hustotou vysoká přilnavost s ochranným profilem jezdce. Diagonální design paty pro perfektní polohování nohy na pedálu. Vstřikované a tvarované plastové ochrany. Aerodynamická zadní ploutev z plastu včetně plastové ochrany řazení. Ultralehký vyměnitelný hořčíkový slider a také vyměnitelná lýtková vložka. Větrací otvory na přední a patní desce. Neoprenový límec zabraňující vniknutí vody, prachu a hmyzu. Přední kloub z mikrovstřikovaného a ventilovaného neoprenu. Vnější boční zapínání na zip s mikrovstřikovací vložkou pro lepší přizpůsobení střihu různým typům kotníku. Mikrometrické zapínání oblasti lýtka s rychloupínáním. Prodyšná podšívka z vysoce houževnaté tkaniny, která usnadňuje lepší vstup do vnitřní boty. Vyjímatelná biomechanická ochranná bota AGS3 (systém ochrany kotníku). Boty jsou zesílené v oblasti špičky a paty. Tvarovaná a ergonomická nylonová montážní vložka s pevným D.F.A. (Diferencovaná oblast flexibility). Antibakteriální a vyměnitelná vložka Air Tech Sensitive Fit. 

zavodni_boty_xpd

Sportovní perforované boty XPD XP9-R AIR

Sportovní boty XPD XP3-S

Svršek z mikrovlákna s vysoce otěruvzdornými perforovanými vložkami. Vnitřní horní vložka ze semišové kůže s vysokou odolností vůči teplu a oděru. Přizpůsobená podrážka z vulkanizované pryže s vysokou přilnavostí o dvojí hustotě materiálu. Diagonální design paty pro dokonalé umístění nohy na stupačce. Vstřikované a tvarované plastové chrániče. Aerodynamická zadní ploutev z plastu. Ochrana řazení a plastový hrot jezdce zipu. Větrací otvory na přední desce, patě a zadní ploutvi. Pásek proti vniknutí vody, prachu a hmyzu. Vnitřní elastická vložka pro větší pohodlí. Zapínání na zip a suchý zip. Vyměnitelné slidery. Prodyšná podšívka 3D Air mesh. Tvarované a vstřikované plastové chrániče kotníků. Zesílené v oblasti špičky a paty. Polstrování s pamětí. Tvarovaná a ergonomická nylonová montážní vložka s Hard D.F.A. (Diferencovaná oblast flexibility). Antibakteriální a vyměnitelná vložka Air Tech Sensitive Fit. 

sportovni_boty_xpd

Sportovní boty XPD XP3-S

Kotníkové boty X-RADICAL

Semišový svršek se síťovanými vložkami a jazykem. Podrážka je z vulkanizované pryže s dvojitou hustotou. Na nártu je ochrana řazení a gumová potisková špička. Vysoce houževnatý polstrovaný límec z technické tkaniny pro větší pohodlí a zadní kopro lepší nazouvání. Zapínání bot je na tkaničky a suchý zip. Na patě jsou reflexní proužky. Prodyšná podšívka 3D Air mesh. Tvarované a vstřikované TPU chrániče kotníků. Zesílené oblasti špičky a pat. Tvarovaná a ergonomická nylonová montážní vložka s Soft D.F.A. (Diferencovaná oblast flexibility) .Antibakteriální a vyměnitelná vložka Air Tech Sensitive Fit.

kotnikove_boty_xpd

Kotníkové pohodlné boty XPD X-Radical


Kotníkové boty XPD MOTO-1 SNEAKERS

V XPD kladou vysoký důraz na bezpečnost, komfort a design, který neodmyslitelně patří k Itálii. Proto nově zařadili do sortimentu i dlouho vyvíjené sneakers, které využiješ nejen na motorku, skútr, skateboard a další. Kecky se pyšní vysoce odolnou podrážkou od společnosti Michelin a jejich vysoký komfort je podpořen stélkou od společnosti Ortholite. Design je velmi povedený a zpracování špičkové. Nikdo nepozná, že na nohou máš kecky s protektory a ty sám je nebudeš chtít sundat pro jejich komfort.  

kotnikove_vyssi_boty_xpd

Kotníkové boty s vyšší podrážkou XPD Sneakers

Kožené boty XPD X-NASHVILLE

Boty jsou z hovězí kůže tloušťky 1,4 mm. Zadní streč panel z hovězí kůže tloušťky 0,8 mm pro komfort při jízdě. Hmotnost boty ±1470 g (uvedená hodnota je pro velikost 42). Pryžová protiskluzová podrážka prošitá s obšívkou pomocí vnějšího švu. Výtažné kožené poutko v zadní části pro snadnější nasazení boty. Zdvojená plocha hovězí kůže v úrovni řadičky. Polstrovaný límec pro maximální pohodlí. Zapínání na zip, suchý zip a voskované tkaničky s kovovými oky. Zesílená vnitřní konstrukce stélky v úrovni paty, kotníků a špičky v úrovni řadičky. Kotníková část s vnitřním TPU protektorem tlumícím náraz. Nadstandardně polstrovaný prostor nadkotníkové části. Tvarovaná a ergonomická montážní vložka s Mid D.F.A. (Diferencovaná oblast flexibility). Air Tech Sensitive Fit antibakteriální a vyměnitelná EVA stélka potažena celozrnnou kůží.

Voděodolné boty XPD X-NASHVILLE H2OUT

 Bota je naprosto stejná, jako standardní  XPD X-NASHVILLE, mají akorát navíc vodotěsnou a prodyšnou membránu H2OUT®.

urban_boty_xpd

Kožené stylové boty na cestování XPD X-NASHVILLE

Jestli tě některé boty zaujaly, není nic jednoduššího, než kliknout v článku na název bot, kde najdeš podrobný popis, fotky a cenu :)

A nebo si zaregistruj svůj čas na privátním prodeji, kde se v našem obchodě budeme věnovat jen tobě a pohodlně si tak nejen boty vybereš :)

 

Marťas

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640