Peak design držáky na motorku

Zdravíme příznivce kvality a prémiových výrobků. Když ses dostal/a na tento článek, je zde velký předpoklad, že stejně jako my, vyžaduješ od držáků na mobil kvalitu, 100% funkčnost a peckový design. Všechny tyto požadavky bez problémů splňují následující dva držáky, které Ti níže detailně představíme. Jeden z našich testovacích jezdců (toulavá motorka) ho již řádně prověřil na cestách, zrecenzoval a nespočetně krát doporučil 😊 Jelikož je s ním fakt spokojený, kilometry přibývají hojným tempem a bude mu dělat společnost i na jeho další plánované cestě.

Dneska to bude hlavně o:

  • držáku mobilu do krku řízení 
  • držáku mobilu na řídítka motorky

Jednoduchost pro instalaci, upevnění, ovládání a pevnost při jízdě předčí zásadně konkurenci. Nebudeme Ti nalhávat, že jsme si také neprošli vývojem a spolu s tím, jak se vyvíjel trh s mobilními telefony a příslušenstvím, i my jsme testovali různá řešení držáků a krytů na mobil. Prošli jsme si peklem zvaným ultra-levný držák alá východní produkce… přes koupím „osvědčené řešení za rozumnou cenu od zeleného mužíka" až po „prémiové“ řešení, které stejně nefungovalo, nebo mělo vždy nějaké ale… PEAK design to ale změnil – našli jsme dokonalost!

Díky tomu, že občas koketujeme i s fototechnikou, kde pouzdra a batohy od PEAK design nejsou ničím novým a patří ke špičce, bylo nám jasné, že ani v mobilním příslušenství v PEAK design neudělají nic, co by nedávalo smysl a nepletli jsme se!

Tou hlavní peckou, kterou ještě hodnotu celého systému posunuli dál je, že na něj máš doživotní záruku! V jednoduchosti je krása a proto dle typu motorky máš na výběr dvě řešení, kterými pořešíš 99,9% motorek…

Držák do krku řízení

První řešení, určené převážně pro silniční a sportovní motorky je držák do krku řízení motorky.

držák do krku řízení motorky peak design

Jedná se o unikátní a bezpečný systém pro instalaci do většiny představců s dutým středem pomocí rozšiřující hlavice vybavený mechanickým zámkem (SlimLink™), který telefon uzamkne a udrží za všech okolností v držáku. Ovládání celého systému je tak jednoduché a intuitivní, že Ti na něj bude stačit ve většině případů jen jedna ruka. A telefon lze sundat jednou rukou i v moto rukavicích!

mobil lze jednoduše sundat jen jednou moto rukavicí

Univerzálnost držáku je vyjádřena bezproblémovým usazením telefonu jak horizontálně, tak i vertikálně dle preference nebo potřeby zobrazení aplikací na displeji, přívodem nabíjecího kabelu atd. Telefon je po dobu jízdy na motorce chráněn nejlepším tlumičem vibrací ve své třídě, který zaručuje, že Ti z mobilu nevytřese stabilizaci ani neudělá „kosti-třas neschopný focení“ .

Nebyl by to PEAK design, kdyby na svůj produkt nepoužili nejlepší materiály a povrchové úpravy, proto je konstrukce z obráběného/anodizovaného hliníku odolná proti povětrnostním vlivům a upevňovacími prvky jsou vyrobeny z nerezové oceli. Rameno držáku je samozřejmě nastavitelné v rozsahu 180’ tak, abys ho mohl maximálně přizpůsobit tvým potřebám na motorce.

 jednoduchá instalace držáku je samozřejmostí

  

Držák telefonu Peak Design na řídítka motorky

Druhé řešení, použitelné na 99,9% ostatních motorek je držák mobilu na řídítka motorky.

držák telefonu na řídítka motorky

Nejčastěji ho používají jezdci na enduro, adventure a naked bike, kde jsou řídítka po celé šířce přístupná a je více možností, kam dle potřeby a preference držák umístit. Systém držáku lze bezpečně připevnit na širokou škálu řídítek (od průměru 7/8″ do 1,25″) s ultimativním magneticko-mechanický zámkem (SlimLink™), který telefon uchopí a uzamkne tak snadno, že tě to naprosto okouzlí. Ovládání celého systému je opět jednoduché a intuitivní, že Ti na něj bude stačit ve většině případů opět jen jedna ruka.

jednoduché vyjmutí telefonu z držáku jednou rukou

Univerzálnost držáku je vyjádřena bezproblémovým usazením telefonu jak horizontálně, taki  vertikálně dle preference nebo potřeby zobrazení aplikací na displeji, přívodem nabíjecího kabelu atd.. Telefon je po dobu jízdy na motorce chráněn nejlepším tlumičem vibrací ve své třídě, který zaručuje, že Ti z mobilu nevytřese stabilizaci ani neudělá „kosti-třas neschopný focení“. Nebyl by to PEAK design, kdyby na svůj produkt nepoužili nejlepší materiály a povrchové úpravy, proto je konstrukce z obráběného/anodizovaného hliníku odolná proti povětrnostním vlivům a upevňovacími prvky jsou vyrobeny z nerezové oceli. Rameno držáku je samozřejmě nastavitelné v rozsahu 24 různých pozic tak, abys ho mohl maximálně přizpůsobit tvým potřebám na motorce.
 

Pouzdro na mobil:

Držák jako takový by ovšem pozbýval smysl, bez kvalitního pouzdra na mobil.

pouzdro na mobil peak design

Dohromady toto vybavení tvoří stylový a funkční doplněk k tvojí výbavě na motorku, který Tě nezklame!

 

JOMAXÁCI

V případě jakýchkoliv dotazů piš info@motojomax.cz nebo volej Marťase 606 610 227

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640