Motosraz 2006

Na podzim jsme se loučili ..

Čau lidičky, 30.9.–1.10.2006 jsme pořádali Motosraz JOMAX. Jelikož majitel parkoviště u ČKD nám nepovolil se shromáždit na jeho pozemku, byli jsme nuceni se 
přesunout na parkoviště u Celního úřadu, kde se nyní budeme již pravidelně scházet na jaře i na podzim (máme na to povolení!!!). Jinak sraz byl sice od 15 hodin, ale díky krásnému počasí se motorky sjížděly již od 14 hodin, takže v 15 hodin bylo na parkovišti již 150 motorek.

Zhruba v 15:40 začal své kaskadérské vystoupení SPORŤÁK na svém upraveném motocyklu ČZ 175. Myslím si, že plno přihlížejících nechápalo co je možné na tomto starém stroji předvést. Jinak mimochodem, ráno před srazem při tréninku SPORŤÁK zadřel motor, takže se dělala GO motoru!!! Kontakt na Sporťáka www.sportacek.ic.cz. Po 16. hodině jsme odjeli na vyjížďku směr Bykáň, Černíny, Štipoklasy, Červené Janovice, Krchleby, Čáslav a Horní Bučice. Každý účastník dostal lístek s programem a proto máme přesné číslo motorek. Takže oficiální počet motocyklů všech kubatur byl 485 kusů. Kolona odhadem 3 km dlouhá přijela před 17. hodinou do statku v Horních Bučicích, kde se mohl každý občerstvit (Bohužel majitelé statku podcenili množství personálu, jídla a pití, proto se tvořily dlouhé fronty). Za to se Vám chceme všem omluvit a příště se určitě polepšíme.

Jinak v 17:30 byla předvedena kolekce oblečení značek PADANA, IXON, MOTOHADRY a doplňky značky LOJZO. Poté hrála kapela Náměstek HTS. O přestávce proběhla soutěž v pití piva na čas a vyhrál borec z Kutné Hory s časem 3.12 a jen pro srovnání druhý nejrychlejší čas byl 6.16. Účastnilo se 10 soutěžících a na výborném 4. místě bylo jedno děvče s časem 6.78. Nikdo nepřišel zkrátka, všichni vyhráli tričko a vítěz vyhrál 8 piv.

Dále hrála kapela MIMESIS, která dostala na taneční parket plno motorkářů a předvedla super muziku. Po této kapele byla soutěž nazvaná Jízda zručnosti na koloběžce, na kterou se přihlásilo tolik zájemců, že jsme je museli kvůli času zkrátit na 12 soutěžících. Byla to veliká sranda, např. dravec Jindra byl tak rychlý, že v cílové rovince najel na odhozený reklamní leták a hodil předpisovou skobu, vypadalo to, že je po něm, ale zvedl se a povzbuzován davem dojel do cíle. Zajímavou techniku jízdy měl BOBY z Kolínské Verbeže, když v levé zatáčce chytil kolobrndu do podpaždí, a proběhl jí lehkým driftem. Jinak soutěže se účastnila dvě děvčata a nevedla si vůbec špatně. Renata z Kolínské Verbeže byla na 5. místě a druhé děvče bylo na 3. místě. Všichni dostali opět cenu a poté začla hrát kapela RIMORTIS, která měla plno příznivců a velký ohlas.
Po této kapele mělo přijít velké překvapení a také přišlo. Všichni čekali striptýz, ale na pódiu se objevili 2 travestiti s mimem Čejkou a předvedli 45minutovou show a celý sál přivedli do varu. Poté vystoupila poslední kapela SIBET, která hrála do půl druhé ráno staré fláky Brikety apod. Poté hrála reprodukovaná muzika a končilo se po 5. hodině ranní.

Touto cestou chceme poděkovat všem sponzorům, účinkujícím a lidem, kteří se účastnili a přispěli k bezproblémovému průběhu akce.

                                                                                                                            Čus Bus JOMAXÁCI

P.S. Doufáme, že zima nebude tak dlouhá jako loni, a že na Jarní zahajovací vyjížďku se sejdeme opět v hojném počtu. Datum a trasa bude na webu během března.