Kufry Shad - novinky 2024

Značka SHAD je španělský výrobce s 32letou historií, sídlící kousek od Barcelony. Již řadu let získávají ceny za design svých výrobků. I letos připravili plno zajímavých novinek, které si níže představíme :)

U nás v MOTOJOMAXu ti rádi poradíme s výběrem, nabízíme celý sortiment této kvalitní značky, která vyrábí zavazadla a plno zajímavých věcí na cestování. Nabízíme i odbornou montáž držáků na tvůj motocykl :)

 

Vrchní hliníkový kufr SHAD TR55 TERRA

Tyto kufry se dělají v provedení TR37 a TR48. V roce 2024 přichází TR55, který má ještě o 7 litrů větší objem. Kufr je ve třech barevných provedeních - celo Hliník, Black Edition (černý s nerez zámkovou částí) a Pure Black (komplet černý).

Jedná se o aerodynamický hliníkový kufr s hladkým profilem a pevnou konstrukcí. Vrchní kufr Terra TR55 je všestranný, pevný a bezpečný díky plně hliníkovému tělu vyrobenému z kované hliníkové slitiny. Díky vnitřnímu vyztuženému dnu bude tvůj náklad v bezpečí a pokud ti vnitřní prostor nestačí, můžeš ho upnout k hornímu víku pomocí integrovaných háčků. Kufr TR55 je plně vodotěsný, díky dvojitému profilovému gumovému těsnění a také utěsněnému integrovanému zavíracímu systému. Tento kufr má také jedinečný dvojitý zamykací systém z vysoce kvalitní nerezové oceli AISI 304. Snadné ovládání jednou rukou - rychle ho otevřeš, zavřeš i zamkneš, a to včetně nandání i sundání z motorky. Ke kufru je potřeba si dokoupit plotnu (není součástí balení). SHAD nabízí 3 typy - plastovou - hliníkovou stříbrnou - hliníkovou černou Ke kufru si také můžeš objednat opěrku pro spolujezdce a vnitřní tašku s popruhem přes rameno.

kufr_terra55

Vodotěsný praktický a také největší kufr Terra TR55

Vrchní plastový kufr SH34 s karbonovým víkem

SH34 je vrchní kufr vyrobený z vysoce kvalitního tvrzeného polypropylenu. Tento kufr je schopný odolat extrémním teplotám, sněhu i dešti a zároveň chrání obsah před nárazy a poškozením. Objem 34 litrů zaručuje dostatek místa pro 1 integrální helmu a rukavice. Zabezpečení systémem Handle Lock nabízí dvojitý zámek, který jednak připevňuje kufr k motocyklu a zároveň uzamyká vrchní kufr. Kufr má také rukojeť pro snadné přenášení - pokud ho sundáme z motorky. Stejně jako všechny ostatní vrchní kufry SHAD, je možné i tento kufr otevřít a zavřít pouze jednou rukou, k otevření nebo zavření není potřeba klíč. Klíč je nutný pouze v případě, že chceme kufr zamknout. Kufr má v ceně i plastovou plotnu. Ke kufru si můžeš objednat i opěrku pro spolujezdce.

 kufr_sh34

Praktický kufr na cestu do práce, do školy i na cestování


Vrchní plastový kufr SH44 s karbonovým víkem

SH44 je vrchní kufr vyrobený stejnou technologií jako předešlý kufr SH34 a má i stejné vlastnosti. Liší se pouze tvarem. Objem 44 litrů zaručuje dostatek místa pro 2 integrální helmy. Svou velikostí je ideální pro cesty po městě, ale i na delší výlety. Je vhodný jak pro skútry, tak pro motorky středních objemů. Vrchní kufr SH44 je možné otevřít a zavřít pouze jednou rukou. Kufr má také vyklápěcí rukojeť pro snadné přenášení - pokud ho sundáme z motorky. Nosnost kufru je 6kg. Kufr má v ceně i plastovou plotnu. Ke kufru je možno objednat opěrku pro spolujezdce, třetí brzdové světlo a vniřní tašku spopruhem přes rameno.

Motokufr Shad SH44 černý s karbonem_5

Kufr pro 2 integrální helmy


Vrchní plastový kufr SH47 s kapacitou pro 2 integrální přilby

Vrchní kufr vyrobený z vysoce kvalitního tvrzeného polypropylenu a má stejné vlastnosti, jako výše uvedené kufry, liší se pouze tvarem. Můžeš si vybrat dokonce z šesti barevných provedení. Objem 47 litrů zaručuje dostatek místa pro 2 integrální helmy. Je vhodný jak pro skútry, tak pro motorky středních objemů. Tento vrchní kufr SH47 je možné otevřít a zavřít pouze jednou rukou Kufr má také vyklápěcí rukojeť pro snadné přenášení pokud ho sundáme z motorky. Nosnost kufru 6kg. Kufr má v ceně i plastovou plotnu. Ke kufru je možno objednat i opěrku pro spolujezdce , třetí brzdové světlo a vniřní tašku s popruhem přes rameno.

kufr_shad_sh47

Kufr na cestování vyrobený z vysoce kvalitního tvrzeného polypropylenu 

Tankvaky SHAD na nádrž s click systémem

Novinkou jsou tři verze tankvaků, standartní provedení neuzamykatelné a také verze se zámkem na uzamčení. Tyto tankvaky se upevňují na Click System, který je navržen jako dokonalé cestovní příslušenství, které kombinuje prostor pro každodenní cestování a delší výlety. Systém Click je jedinečný způsob upevnění. Tankvak tak lze jednoduše zacvaknout na nádrž a při sundání jednoduše uvolnit jediným tlačítkem. Navíc jsou tyto tankvaky vybaveny mnoha funkcemi, včetně zipů vhodných pro rukavice, mají pevnou konstrukci a na vnitřní straně síťované kapsy. Jezdci na zipu mají navíc očka, do kterých se dá dát zámek. K těmto tankvakům je potřeba si dokoupit montážní sadu Click System SHAD.

 

click_system_shad
Nový systém uchycení tankvaků na nádrž

Držáky a pouzdra na mobil SHAD

Tato pouzdra mají vrchní slídu na jednoduché ovládání displeje a vodotěsný zip. Nasazení či sejmutí držáku je velmi jednoduché díky univerzálnímu systému s mechanickou pojistkou SHAD Quick Click System, který umožňuje rychle nasadit a sejmout horní část držáku i s telefonem. Držák disponuje velkou ovládací plochou, takže s ním lze manipulovat i s rukavicemi na rukou. Rychlá a snadná instalace je možná na zrcátko nebo řidítka, díky univerzálnímu montážnímu systému, nastavitelné i v rukavicích. Antireflexní štít, zesílený vývod na napájecí kabel a vnitřní podložky pro různé velikosti telefonů. Bezpečnostní popruh je součástí.  Tyto Univerzální držáky SHAD na mobilní telefony jsou vhodné pro všechny typy motocyklů. Držáky jsou ve dvou rozměrech od 135x65mm do 160x80 mm (6,0") a 135x65mm do 180x90mm (6,6").  

Druhý typ Univerzálního držáku na mobilní telefon SHAD X-frame je vhodný pro všechny typy motocyklů i kol. Držák umožňuje upevnění telefonů o dvou rozměch a to od 135x65mm do 160x80 mm (6,0") a od 135x65mm do 180x90mm (6,6"). Držák také umožňuje uchycení na stojato i na ležato - pro použití jako navigace. Tento držák nemá pouzdro, telefon je přichycen v držáku a zajištěn gumovou pojistkou.

drzak_mobilu_shad

Držáky telefonů  SHAD na motorku s uchycením na řidítka nebo na zrcátka

Držáky (montážní sady) na vrchní kufry SHAD

Většina vrchních kufrů SHAD má plotnu již v ceně, pouze u všech vrchních hliníkových kufrů TERRA je potřeba si objednat plotnu.

Nabízí se 3 typy - plastová - hliníková stříbrná - hliníková černá.
 

Držáky (montážní sady) na boční kufry SHAD

Boční plastové kufry a brašny TR40 SHAD se připevňují na tzv. 3P systém (tří bodové uchycení) nebo 4P systém (čtyř bodové uchycení) které je určeno pro řadu hliníkových kufrů SHAD.

Na vyztužené boční brašny jsou určené drátěné podpěry, na které se brašna nasune a zajistí popruhem na suchý zip.

Dále nabízí SHAD držáky i na řadu bočních brašen RETRO, které se dají k držáku i zamknout :)

drzak_bocnich_kufru_shad 

Montáž držáků SHAD v MOTOJOMAXu

Máš motorku nebo skútra a potřebuješ vrchní nebo boční kufry SHAD? Tak k tomu budeš potřebovat i držáky. Oboje si lehce vybereš na našem e-shopu. No jo, ale jak to přidělat na motorku?

Když si nebudeš vědět rady, nabízíme ti i montáž držáků v naší dílně, cena bude určena a dohodnuta podle délky a náročnosti montáže.

 

 

V případě dotazů volej naši "horkou linku" - Marťas 606 610 227

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640