Tipy na vánoční dárky pro motorkáře

Už to slyším.. "Co tady otravuješ s vánocema, když je teprve podzim. Navíc je určitě plno lidí, kteří nemají vánoce rádi a ten stres o vánocích nemusí."

To chápu, ale ono vlastně záleží, jak si to nastavíš. Znám plno motorkářů, kteří jezdí o vánocích na hory, pronajmou si chalupu a celý vánoce lítají na lyžích nebo na prkně, hrajou hry a nebo je jednoduše prokalí. A kdo nemá rád zimu, může jet na dovču do teplejšího podnebí a tam si může klidně půjčit motorku. No a když se ti nikam nechce, tak můžeš koupit lahvinku (nebo radši 3) a pozvat kámoše/šky a můžete pařit videohry. Prostě možností je hafo, jak si můžeš užít parádní vánoce :)

Řekněme si to ale na rovinu, i když patříš mezi jedince, který nemá rád vánoce, tak opravdu neznám nikoho, komu by dárek neudělal radost, navíc na stres ze shánění dárku můžeš zapomenout, protože vše si můžeš vybrat v pohodě z pohodlí domova na kompu nebo mobilu.

 

Tady máš pár tipů, které ti určitě nezruinují peněženku, ale udělají radost :)

 

Volnočasové moto oblečení tzv. měkouš

Měkouše nemá nikdo pod stromkem rád, ale v tomto případě není měkouš jako měkouš. A nemyslím tím pletený rolák s jelenem, ale.... oblečení pro volný čas od oblíbené značky.

Většina holek chce pro svýho motorkáře "hlavně nějaký překvapení". A to můžu splnit.. značkové tričko s mikinou můžeš doplnit o tepláky a máš stylový volnočasový outfit. A k němu se výborně hodí čepice nebo kšiltovky, z nichž některé mají vzadu posuvný plastový panel, nebo mají Flexi zadní díl, který se přizpůsobí každé hlavě. Některé dospělácké kšiltovky mají svoje malé kamarády, takže je můžeš pořídit i děckám a budete stylová rodinka :) 

Novinka z letošní sezóny - tričko 4SR 

Doplňky k moto oblečení

Pokud tvůj motorkář nosí pásek, pak si můžeš vybrat buď textilní nebo kožený z kvalitní hověziny. Pokud radši nosí kšandy, můžeš vybírat i z barevných variant. Jo a co třeba nějakou peněženku nebo náramek na ruku. Skvělým doplňkem jsou taky hodinky.

penezenka_pro_motorkare  penezenka_4sr

4SR Kožené peněženky pro motorkáře

Moto kosmetika na údržbu oblečení, helmy i motorky

Další skvělý tip na dárek, všichni motorkáři uvítají nějaký prostředek na čištění svého biku, protože minimálně před zazimováním motorky je dobré udělat údržbu. Já mám nejlepší zkušenosti s ekologickým čističem od značky Muc off, který si můžeš pořídit samostatně nebo v dárkovém balení. Na mrtvolky je jednoznačná volba Muc off cleaner, kterým vyčistíš helmu, motorku i hadry. Na helmu hezky poslouží pěna Muc off

Oblíbené duo mazivo na řetěz a kartáč na čištění je potom jak pro motorky na silnici, tak i pro motorky do terénu a vlastně ho použiješ během celé sezony.

Na oblečení doporučuji např. mýdlo na čištění nebo balzám na kůži z včelího vosku.

kosmetika_na_motoobleceni

Mýdlo a balzám na kůži použij  na kožené moto oblečení před uložením k zimnímu spánku

 

Moto chrániče a slidery

Každého příznivce rychlejší jízdy, který oblíká silniční moto oblečení, určitě potěší nové slidery na kombinézu, ať je čím brousit zatáčky :) Radost udělá i kvalitní páteřák nebo airbag na motorku.

kolenni_chraničekombinéza_na_motoku

 

Kolenní slidery různých tvarů i barev

 

Pro cestovatele a výletníky

Na uložení věcí na motorku má každý svůj systém, někomu vyhovují brašny, někomu kufr a někdo má rád univerzálnější řešení. Tím může být např. batoh, který se dá nosit i na běžný nošení. Každý motorkář využije taky kosmetickou tašku, na nejnutnější výbavu jako je kartáček, mejdlo.

Na výlety určitě doporučím tašku na nohu, velikostně je akorát na mobil a doklady, takže máš vše pod kontrolou a můžeš se soustředit na podstatnější věci :)

Retro batoh na motorku Heritage Oxford

Příslušenství na mobil

Kdo dneska nemá mobil, jako by nebyl a tak tímhle dárkem jednoduše nemůžeš udělat chybu :)

 Letošní novinkou je u nás značka Peak design a jejich držáky na telefony, peněženky, pouzdra, nabíječky a další příslušenství.


Držák telefonu Peak Design do krku řízení motorky

Praktický dárek pro všechny motorkáře

Funkční prádlo, ať už kalhoty nebo triko s dlouhým i s krátkým rukávem jsou jako základní vrstva pod moto oblečení rozhodně parádní volbou. Můžeš je doplnit o ponožky a všechno toto funkční prádlo využiješ i na jiné sporty. A nebo třeba  funkční nákrčník od RST z velmi příjemného materiálu, který se dá nosit i jako rouška, či kuklu použitelnou v teple i chladu, z jedné strany na krku je příjemný teplý fleece, který tě v chladnějším počasí zahřeje, a když kuklu obrátíš na ruby, tak tě svrchní materiál na kukle v létě ochladí :)
 

 Dalším praktickým dárkem pro chlapy jsou trenky, ty se nikdy neztratí :)

Pánské boxerky 4SR

Doplňky do garáže

Moto koberec se hodí do dílny, ale i do obýváku na zeď :) Ať už máš Harley, Hondu, Kawasaki, Yamahu, Jawu nebo jinou značku motorky, kvalitní zespodu pogumovaný a voděodolný koberec se pod moto vždycky hodí.
 
koberec_pod_motorku
 
Voděodolný koberec pod motorku BMW
 
 
Dalším doplňkem může být rohožka nebo plechové cedule na zeď. Potěší i maličkosti jako podložka pod stojánek a rozhodně se hodí i nějaká maličkost z motovýbavy - třeba sada nářadí. Pro správnou pohodu nejen do garáže poslouží skládací židle
 
Cedule pro majitele stroje Kawasaki
 
 
No a máme tady poslední záchranu, kterou jsou...
 

Dárkové poukazy

Když si nevybereš konkrétní dárek, můžeš zvolit jistotu, a to dárkový poukaz v hodnotě od 500 Kč do 10 000 Kč, a nechat na obdarovaném, aby si dárek vybral sám, má na to u nás 6 měsíců.
 
Dárkový poukaz ti můžeme poslat nebo ti ho pošleme elektronicky a doma si ho vytiskneš :)
 
 Letošní novinkou je poukaz na privátní prodej v našem obchodě.
 
Novinka pro letošní Vánoce - dárkový poukaz na privátní prodej

Dárkové balení

No a na konec to nejlepší.. lámat si hlavu s balením dárků taky nemusíš, nech to na nás! Stačí si vybrat u produktu dárkové balení a my ti dárek zabalíme do krabičky s okrasnou mašlí. Krabička lze otevřít, takže si do ní můžeš ještě cokoliv přidat, třeba přání :)

darkove_baleni_motojomax (23)

Dárkové balení v krabičce, kterou můžeš použít opakovaně.

 

V sekci dárky pro motorkáře najdeš ještě mnohem více dárků, do článku už by se nám to ale nevešlo :)

 

 

Přeju Ti dobrý výběr 😊

Čus Marťas

V případě jakýchkoliv dotazů piš info@motojomax.cz

Sleduj nás taky na facebooku nebo na instáči s hashtagem #motojomaxcz. 

 facebook_motojomax  logo_instagram_male   linkedin_motojomax        youtube-1837872_640